Ontdek de blauwdruk van jouw ✨ potentieel ✨ en zielskracht ✨ - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Ontdek de blauwdruk van jouw ✨ potentieel ✨ en zielskracht ✨

Februari 2018 > week 8
*|MC:SUBJECT|*
Welkom bij Groeidala - voorjaar 2018                                                 
Ontdek ook, naast het jaartraject, verder in de email meer mogelijkheden.
Ben je op zoek naar de betekenis van jouw leven? Wil je graag meer flow ervaren in je leven? Verlang je ernaar beter begrijpen waarom sommige voorvallen zich blijven herhalen in je leven? Wil je zicht krijgen op je missie en levensdoel?

Van harte welkom op het Maya jaartraject op een prachtige natuur locatie in de ARDENNEN met overnachting en live muziek (soundhealing)
Met als thema: de blauwdruk van jouw potentieel! 


Weekend 1: 30/03/18-1/04/18 van vrijdagavond tot zondagavond;
Weekend 2: 15/06/18-17/06/18 van vrijdagavond tot zondagavond;
Weekend 3: 28/09/18-30/09/18 van vrijdagavond tot zondagavond;
Weekend 4 (optioneel): 9/11/18 -12/11/18 van vrijdagavond tot maandagavond.

Algemene kadering van het jaartraject:

Bij sommige volkeren, zoals bij de Maya's, wordt vanaf de geboorte een astrologisch profiel gemaakt van de pasgeborene. Zo wordt het vanaf het begin duidelijk wat de betekenis en het doel is van iemands leven. Onmiskenbaar betekent dit een serieuze voorsprong op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.

Het middel dat de Maya's hanteren om deze astrologische berekening te maken is de heilige Tzolkin. Het is een alternatieve en cyclische manier om tijd te bestuderen, vergeleken met de lineaire manier van onze Gregoriaanse kalender. De Tzolkin is in tegenstelling tot de Gregoriaanse kalender niet enkel afgestemd op de 1-jarige cyclus van de Aarde om de Zon. Ze houdt eveneens rekening met cycli van het Pleiadisch sterrenstelsel en de gehele Melkweg, die tot 26 000, 104 000 en zelfs 225 miljoen jaar bestrijken. Het perspectief is dus veel ruimer en omvattender.

De Tzolkin brengt bovendien de energetische lading van dagen en periodes terug naar ons bewustzijn. En dat is heel belangrijk, want door ons niet bewust zijn van de energetische lading van een dag, jaar of ons hele leven, wordt een groot deel van onze kracht en zingeving afgenomen. Durf jij de uitdaging aangaan om buiten het dogma van onze Gregoriaanse kalender te kijken?

Specifieke inhoud van het jaartraject:

Op basis van je geboortedatum en landingsplaats in de Tzolkin kalender kan je je galactische signatuur afleiden. Deze energetische imprint kleurt je hele leven, en geeft aan wat de blauwdruk is van jouw zielenpad en potentieel. Deze blauwdruk gaan we tijdens het Maya jaartraject uitgebreid verkennen. 

WEEKEND 1: 

- zelf aan de slag met jouw geboortehoroscoop 
- inzicht in je innerlijke kracht, potentieel, valkuilen, patronen, talent, thema en doel in dit leven
- toepassing in het dagelijks leven
- wandel je levenspad oefening

WEEKEND 2: 

- je hoger zelf als gids
- levenslessen
- jaarhoroscoop
- innerlijke kracht opstelling

WEEKEND 3: 

- integratie van je missie
- je zielenpad met het ritme van je ziel jaar per jaar
- relatie analyse

We doen ook in groep NLP-integratieoefeningen om het geheel te gronden en de inzichten te doorvoelen, te integreren en te koppelen aan onze dagelijkse concrete realiteit (zie hieronder voor meer informatie over NLP). 

Verder zijn er meditaties, verbindende cirkels, kunstzinnige integratie, natuur (met wilde herten en een uilenboerderij in de buurt), genieten, opstellingen, astrale reizen, dansen, rust en lekker veggie eten
¦ Dagelijks is er prachtige live muziek en soundhealing door Robin, zodat er ook integratie op diepere onbewuste levels plaatsvindt. Je kan alvast even voorproeven van zijn
prachtige muziek.


Je ontvangt per blok een ondersteunende werkbundel met uitgebreide toelichting. Stapsgewijs doorlopen we samen alle stappen. 

Het grote voordeel van dit ontwikkelingstraject is dat blinde vlekken bewust gemaakt worden, en dat je handvaten en inzichten krijgt om hiermee aan de slag te gaan. Je weet voor welk zielenpad je ziel gekozen heeft, en wat je hier op Aarde komt doen en leren, en wat jouw unieke zielskracht is. Zodoende krijg je meer grip op je leven, en krijg je de tools in handen om met de stroom mee te gaan surfen op jouw levensflow, en het leven te gaan leiden dat je bedoeld bent te leven. 

3 liefdevolle begeleiders: Sofie Laureyssens (www.groeidala.be), Robin Van den Bergh (www.kenguakeo.be) en Bart De Jonghe (www.knuffelhart.xyz)

Geen voorkennis vereist. Max 6 deelnemers. 

INCLUSIEF:

- lekkere vegetarische maaltijden
- knusse overnachting 
- prachtige soundhealings
- persoonlijke begeleiding
- verdiepende meditaties
- 3 x een handige Tzolkin werkbundel van circa 30 blz. in kleur (per weekend)
- 5 persoonlijk voor jou uitgewerkte zielsprofielen in kleur

PRAKTISCHE INFO:

Inschrijven via mail naar sofie@groeidala.be of de rode button hieronder.

Investering in jezelf: 975 euro in totaal voor 3 weekends, telkens van vrijdagavond tot zondagavond.
 
Meer info ontvang je bij inschrijving. Aankomst voorzien op de eerste avond tussen 18u en 20u30.

Omtrent de locatie en overnachting: De kamers zijn meestal per twee, afhankelijk van het aantal deelnemers en de verdeling kan je eventueel ook een privé kamer krijgen. Voor foto's van de chalet '©maya' waar we verblijven https://anka7978.wixsite.com/hartenzielardennen/de-chalet

Je inschrijving is definitief vanaf dat het inschrijvingsgeld gestort is. Als je zeker wilt zijn van een plaatsje kan je best tijdig storten, want het principe first-come, first-serve is van kracht. Inschrijving impliceert de goedkeuring van de algemene voorwaarden van Groeidala inzake workshops: http://www.groeidala.be/algemene_voorwaarden
Ik schrijf me in voor het Maya jaartraject in de Ardennen
Klik hier voor een overzicht van ALLE komende workshops en retreats

Persoonlijke readings, healing en coaching

Na afspraak:
Individuele levensreading
 aan de hand van de Tzolkin
of/en numerologie.

Meer info op www.groeidala.be/aanbod. Ook een persoonlijke reading van het huidige jaar, relaties, groepen, organisaties is mogelijk. Mail naar info@groeidala.be voor concrete planning. 

Na afspraak: 
Healing, ondersteuning en herverbinding. 

Om een specifiek energetisch probleem of partoon aan te pakken. Meer info op www.groeidala.be/aanbod. Mail naar info@groeidala.be voor concrete planning. 


Na afspraak:
Coachingsessie op maat. 

Om een specifieke uitdaging, patroon of probleem aan te pakken. Meer info op www.groeidala.be/aanbod. Mail naar info@groeidala.be voor concrete planning. 

Na afspraak: 
Loopbaanbegeleiding. 

Groeidala is onderaanneming in loopbaanbegeleiding bij Arcturus. Als je werknemer of zelfstandige  bent, kan je bij de VDAB een loopbaancheque bestellen
4u loopbaanbegeleiding = € 40 
Mail naar info@groeidala.be voor concrete planning. 

Voel je welkom! Jij bent een andere ik. In lak'ech.


Met warme groet,

Groei-initiator, Sofie Laureyssens 
  GROEIDALA Life & business coaching, Tzolkin readings.
 
Email us
Groeidala
Website
LinkedIn
Tzolkin groep
Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief
Copyright ©  All rights reserved. Alle gebruikte beelden zijn ontworpen door Groeidala en zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets van dit document mag gebruikt of gereproduceerd worden zonder de schriftelijke toelating van de auteur Sofie Laureyssens.
Terug naar de inhoud