OPLEIDING IN HET NIEUWE FAMILIEOPSTELLEN - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

OPLEIDING IN HET NIEUWE FAMILIEOPSTELLEN

September > Week 38
Naamloos 1

OPLEIDING IN HET NIEUWE FAMILIEOPSTELLEN

 

 

Docent: Odilon Mets, Original® Hellinger Familieopsteller, gastdocente: Anke Hornbüssel.

ALLE INFORMATIE OVER DE OPLEIDING VIND JE HIER

Het is mogelijk in elk blok van de opleiding in te stromen. Dus je kunt NU deelnemen aan module 5, en de modules 1 tot 4 inhalen volgend jaar.

Ben je geïnteresseerd in een specifieke module, is het ook mogelijk aan enkel die module deel te nemen.

Door ALLE blokken heen wordt de Cosmic Power® geïntegreerd. Het werken en verbinden met de kracht van alle zijn is een wezenlijk deel van de opleiding.

Voor zaterdag 19 oktober kunnen mensen die niet aan de opleiding meedoen zich inschrijven met hun thema voor een opstelling.

Module 5: Ziekten – Angsten – Traumata - Het pre- en perinatale veld – Vorige levens

 

Ons hele Zijn wordt in leven gebracht en gehouden door een onbekende geestelijke kracht. Daarnaast werken krachten in ons, o.a. agressie, verdriet, pijn, angst, stress…. 

Ziekte is een verstoring van het evenwicht in het lichaam en/of de geest. Zij staat in verbinding met systemische energievelden en de persoonlijke geschiedenis.

Belangrijke vragen om terug meer in het evenwicht te komen, zijn: ‘Wat tonen ons symptomen als boodschappers van liefde uit het (familie)systeem en uit de persoonlijke geschiedenis? Hoe kunnen wij bewegen naar een meer alomvattende gezondheid? Hoe gaan wij om met een zwaar lot en hoe kunnen wij daar de vrede vinden? 

Hoe reageren anderen op een zieke en hoe kunnen zij daarbij aanwezig blijven? Wat zijn de drijfveren en wat is de energie van de helpers bij de hulpverlening?... ‘

Traumata en heftige angsten, kunnen wij eveneens niet scheiden van onze systemische bindingen. Dikwijls treden trauma’s op uit het preconceptuele en het pre- en perinatale veld. Voor veel opstellers zijn twee- en meerlingverlies bekend, doch deze voornoemde velden omvatten veel meer dan dat. In deze module maken wij er kennis mee. 

Soms toont zich in een opstelling een beeld uit een niet definieerbare tijd en ruimte, dit kan bijvoorbeeld uit een vorig leven zijn. Wij focussen ons hierbij volledig op de beweging en de transformerende energie in de opstelling.

Cosmic Power® oefenen en aanwenden, geeft een richting naar meer zelfliefde en zelfbewustzijn, zodat we meer bewust worden en meer meester van onze gedachten, gevoelens, ons lichaam en onze geest.

In de opleiding werken wij met het Nieuwe Familieopstellen. Wij gaan dieper in op de filosofische grondhouding achter het werk van BERT en SOPHIE HELLINGER. Wat is hier de basishouding? Hoe groeien wij ernaar toe? Hoe breiden wij onze waarneming uit?

Voor meer informatie over de opleiding kan je de brochure lezen.

 

INFORMATIE

Telefoon

+31 499 379 116

E-mail

info@albertcras.nl

Website

http://www.albertcras.nl//introductie

Prijs

375/3 dagen

Adres

Batalaan 18 5684 ZL Best

 

Terug naar de inhoud