Opleiding tot Innerlijke Kind coach - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Opleiding tot Innerlijke Kind coach

December 2017 > Week 49
Opleiding tot Innerlijke Kind coach
 
Innerlijke Kind coach
Innerlijke Kind coach: opleiding 2018-2021
 
Trauma is één van de grootste gezondheidsproblemen van deze tijd, niet alleen vanwege zijn uitwerking op slachtoffers van ongelukken en misdrijven, maar nog meer vanwege de vaak minder zichtbare tol die huiselijk geweld, seksueel misbruik, mishandeling, verwaarlozing en verslaving eisen. Een trauma, dat soms al begint vlak na de geboorte of in de jonge kinderjaren. Omdat je er niet mee kan vechten of kan vluchten, blijft dit stukje uit de preverbale tijd bevroren in je lichaam, om op oudere leeftijd van zich te laten horen. Je weet dan niet waar het vandaan komt, maar voelt wel de destructieve energie en ervaart de uitwerking ervan in het dagelijkse leven.

Als volwassene zit je dan met de gevolgen van dit trauma. Relatiestoornissen, burn-out, zoektochten naar het geluk, eindeloze sessies bij therapeuten die in de verbale leeftijden werken, een gevoel van niet volwassen zijn, een gevoel van opgejaagdheid, een gevoel van niet oké te zijn of soms, gewoonweg niet te voelen.
Herken je hier iets van, hetzij uit eigen ervaring of in je werk met cliënten? Hoe ga jij als therapeut of coach hiermee om? Hoe kom jij bij dat vroegkinderlijke stukje, zonder er als coach/therapeut naar te moeten raden of gokken? Vertrouw je op een lucky shot, of ben je de wegwijzer voor je cliënten? Waarom werkt het praten met deze mensen meestal niet en moeten we soms noodgedwongen afhaken? Ben jij als coach of therapeut werkelijk in staat deze mensen naar de bron van hun trauma te brengen, voorbij aan het punt van de taal? Ken je dat, cliënten die al jaren komen en waar jij, als je eerlijk naar jezelf kijkt, niet precies weet waar de weg naartoe leidt? Worstel je hiermee en wil je leren werken met thema's zoals het pre-verbale deel van je cliënt, dan is de Innerlijke Kind Coach opleiding iets voor jou.
 
Voor meer info, neem een kijkje op owc.be of hetinnerlijkekind.be. Wil je eerst aan den lijve ervaren wat het Innerlijke Kind-werk inhoudt? Dan is de workshop Innerlijke Kind de eerste stap.

Remke Kamphuis & Griet Tersago ondersteunen je graag op jouw pad!
Van Hart tot Hart.
 
Innerlijke Kind coach: vakopleiding
Praktische info over de vakopleiding
Wanneer?
Eerste jaar vanaf september 2018. Proefles op 12 januari 2018. Schrijf je in!
Voor wie?

Iedereen die met het Innerlijke Kind wil werken voor zichzelf of professioneel: als coach/begeleider/therapeut.
Duur: 
Drie jaar voor de volledige opleiding tot coach.
Studietijd:
138 contacturen per jaar + 80 uren zelfstudie en oefengroepen.
Toelatingsvoorwaarden:
- De Engelse taal beheersen
- Minimaal een Innerlijke Kind cursus van Remke Kamphuis & Griet Tersago gevolgd hebben bij Oost West Centrum. Of kunnen aantonen dat je zelf actief werkzaam bent met het Innerlijke Kind. Indien dit laatste voor jou van toepassing is, neem dan contact met Remke Kamphuis omtrent je toelating.
Oost West Centrum is een erkend opleidingscentrum.
Belgische zelfstandigen en bedrijven kunnen tot 40% subsidie krijgen via de KMO-portefeuille.
 Voorwaarden en info.
Innerlijke Kind workshop: weekend of vierdaagse
Innerlijke Kind: jaargroep
Ken je vrienden, familie, collega’s die hun leven willen transformeren met jaartrainingen of opleidingen van Oost West Centrum? Aarzel dan niet om dit mailtje door te sturen en hen te inspireren! Het volledige cursusaanbod vind je in de activiteitenkalender. 
Je kan ons ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.
Copyright © 2017 Oost West Centrum vzw, All rights reserved.
Image & logo: Copyright © De Vier Cirkels, All rights reserved.


Terug naar de inhoud