PERFECTE LIEFDE KENT GEEN GRENZEN - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

PERFECTE LIEFDE KENT GEEN GRENZEN

Februari 2019 > week 6
Naamloos 1

PERFECTE  LIEFDE   KENT GEEN GRENZEN

Februari is gekend als DE liefdesmaand waarin we de schattige cupido met de mollige armpjes weer veelvuldig voorbij zien komen. Voor vele Singles is de maand van Valentijn een lastige tijd waarbij het gemis aan liefde en romantiek extra voelbaar is. Uit overleg tussen collega relatiebureaus onderling blijkt, dat steeds meer Singles en zelfs ook de jongere generatie Singles ontmoedigd zijn geraakt door het virtuele daten en liever de schoonheidswedstrijd verlaten. Het verlangen om als persoon gezien en gekoesterd te worden op inhoud, karakter en kwaliteiten is namelijk lastig in een virtuele visvijver waar niet ieder visje voor zijn of haar ware intenties uitkomt en waar de contacten vaak snel en kort zijn.
En dan zegt men wel: ´Er zwemmen méér vissen in de zee´, maar in de zee zwemmen ook kwallen.

Vele jaren terug heerste er bij Singles soms schaamte om extern hulp in te schakelen in een prangende relatiewens. Nu is het eerder de tendens dat steeds meer Singles zich aanmelden op advies van een vriendin of familielid die dit hulplijntje aanraadt gezien het vertrouwde en discrete karakter met als ultieme doel eindelijk ware vervullende liefde op de agenda te krijgen!

XClusive Match helpt Singles met een Oprechte Relatiewens; samen leggen jullie de Puzzel. Een oriënterend kennismakingsgesprekje is geheel vrijblijvend.

Wij werken in zowel België als Nederland, want echte Liefde kent geen grenzen!

Ook Kleur Stijl & Imago advies is mogelijk, want een eerste indruk maak je maar één keer!

Website www.xclusivematch.eu 
of bel 0489 454911 (België)
of 06 51286166 (Nederland).


Foto : Margriet Verhulst,
Matchmaker in Uw regio

Terug naar de inhoud