Persoonlijke en professionele groei vanuit het hart - Bundeling van licht - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Persoonlijke en professionele groei vanuit het hart - Bundeling van licht

Augustus > Week 33
Persoonlijke en professionele groei vanuit het hart - Bundeling van licht
Inspiratiemail van The New Life Experience
Wordt deze email niet correct weergegeven? Bekijk hem online

The New Life Experience daagt je uit om het hoogste collectieve bewustzijnspotentieel in de nieuwe wereld te leven. Alles wat je nodig hebt is al aanwezig.


The New Life Experience is een creatie van Hilde Van Bulck

Bundeling van licht
Persoonlijke en professionele groei vanuit het hart 

Augustus 2018 door Hilde Van Bulck
PERSOONLIJKE EN PROFESSIONELE GROEI VANUIT HET HART
ER IS GEEN KRACHTIGER GROEIBEWEGING DAN DE LIEFDE
Beste lezer,
 
Is het jou ook al opgevallen? Heb je jezelf er nog geen vragen over gesteld? Als je naar het nieuws kijkt of luistert, merk je dan dat er iets ontbreekt? Iets gigantisch?
Het is je ongetwijfeld al opgevallen dat organisaties, bewegingen, festivals en groeperingen overal ter wereld bezig zijn met iets waar we in de berichtgeving niets van terugvinden. Mensen hebben de behoefte om naar hun oorspronkelijke wijsheid terug te gaan, om de verbinding met hun hart te herstellen, om het gefluister van hun ziel te realiseren. In plaats van zich te richten tot de gidsen buiten hen (politiek, economie, kerk, enz...) , luisteren veel meer mensen naar hun intuïtie. Eindelijk! Ze lijken iets te ontdekken wat ze eigenlijk al altijd ter beschikking hadden: hun innerlijk aanvoelen van wat waar is en waarde heeft. Ze her-inneren zich hun levenswijsheid en hun eigen tempo. Ze merken op wat in evenwicht is en wat niet, wat liefde is en wat fake is, wat creatie is en wat slavernij is. En alsof het meer dan genoeg is geweest, kiezen ze om te gaan leven volgens de eerste keuze. Ze kiezen een levenswijze die beter is voor zichzelf, gezonder voor hun kinderen, ondersteunend voor de aarde, in verbinding met de dieren en geïnspireerd door de levensadem zelf, door hun hoger zelf. Ze zoeken naar verbinding met gelijkgestemden in evenwaardigheid. En wat nog meer is, het lukt hen! Kijk maar naar hoe ze groeien en hoe steeds meer mensen zich aansluiten. En toch, in de berichtgeving vinden we er niets van terug. Stel dat de ideeën, de creativiteit, de uitvindingen voor onze huidige problemen die hieruit ontstaan evenveel aandacht kregen als de onderwerpen die nu in het nieuws komen. Het effect zou gigantisch zijn.
We hebben echter geen tijd om daar op te wachten. Ons hart is rusteloos, onze ziel zoekend en wij als collectief zijn vindend. We beseffen dat de sterkste groeikracht die van de liefde is en dat willen we leven met volle teugen. We willen het roer omgooien. Wat we van de wereld verwachten, realiseren we eerst in onszelf. We ervaren het licht van onze ware zelf. Eens we die straling gezien hebben, verlangen we er naar om ze met anderen te delen. We zijn goed op weg... De opleidingen die je hieronder terugvindt, sluiten hier wonderwel bij aan. 

Het licht straalt steeds van binnen naar buiten

Hilde Van Bulck 

 
INHOUD

1. Bundeling van licht
2. Wie ben ik? Wat is mijn bijdrage aan de wereld?
3. Kalender - Samen brengen we beweging
Bundeling van licht

Stilte, beweging, samen zijn, verbinden, bundelen, overgave, diepgang, speelsheid, verkennen van diepgaande niveaus, licht toelaten, verkennen van de leegte, open zijn, niet doen, dat is wat we tijdens de bundelingen van licht doen. Meer lezen...

Per avond of als jaarreeks
Start op donderdag 27 september 2018
Meer info en inschrijven voor Bundeling van Licht
Wie ben je? Wat is jouw bijdrage aan de wereld? 

Ontdek en leef wie je bent.
Vanaf je geboorte ga je op zoek naar wie je bent als liefdeswezen. Een onzichtbare maar onvermoeibare drijfveer nodigt je uit om de allerbelangrijkste wet, de wet van liefde neer te zetten in een wereld van materie en dualiteit. Die tocht verloopt niet voor iedereen vanzelf. Hindernissen in de vorm van kleine kiezeltjes... Lees meer... 


Vier weekends als jaarreeks - of -
Weekend naar keuze
Start 13 en 14 oktober 2018

 
Meer info en inschrijven voor Wie ben ik? Wat is mijn bijdrage aan de wereld?
Kalender Samen brengen we beweging

Ontdek de volledige kalender van The New Life Experience met activiteiten om te ervaren en te integreren.

 
Ontdek de volledige kalender van The New Life Experience
Beste lezer,
Dank je wel om deze inspiratiemail door te nemen. Dank je wel om hem te delen met je medemens. Dank je wel om jouw steentje bij te dragen aan een bewuste wereld.  
Met levenslustige groet
Hilde Van Bulck

 
Expert in THE NEW LIFE EXPERIENCE
Spreker, Opsteller, Transformator,
Onderwijsexpert, Auteur, Lichtwerker
Auteur van 'De eigenwijze kikker'
en van 'De nacht van ons leven'

info@the-new-life-experience.com
www.the-new-life-experience.com

015 31 54 81
0493 247 547
The New Life Experience is een creatie van Hilde Van Bulck & Samtati BVBA
Click here to forward this email to a friend

Copyright © 2018 Samtati BVBA - The New Life Experience, All rights reserved.
Dit is de inspiratiemail van The New Life Experience - www.the-new-life-experience.com
Terug naar de inhoud