Praktijk voor Healing en Zelfrealisatie in Universeel Liefdesbewustzijn - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Praktijk voor Healing en Zelfrealisatie in Universeel Liefdesbewustzijn

Mei 2017
Naamloos 1


WORKSHOPS IN MEI en JUNI 2017

Patricia Bauwens

Praktijk voor Healing en Zelfrealisatie in Universeel Liefdesbewustzijn

Van harte welkom in

de workshopreeks van mei en juni 2017!

 

 

“Helen en transmuteren van je zielsverbindingen in liefdevol Kosmisch vuur en warme Aardse kracht.”

Deze workshopsreeks in mei en juni vormt een opbouwend geheel, maar je kan gerust deelnemen aan een afzonderlijke workshop.

Wanneer:

 

Op dinsdagnamiddag: 14u – 17u ; welkom vanaf 13u30

Op dinsdagavond: 19u30 – 22u ; welkom vanaf 19u

 

MEI:

Dinsdag 02/05/2017

Dinsdag 16/05/2017

Dinsdag  30/05/2017

 

JUNI:

Dinsdag 15/06/2017

Dinsdag 27/06/2017

 

Op 2 mei starten we deze workshopreeks en openen de Energieën van het Al je innerlijke Lichtkracht als een opwaartse oeverloze stuwing. Dit trilling van het Al draagt het onvoorwaardelijke in zich. Je baadt in deze beweging en deint in deze stroming steeds verder uit. Je multidimensionale galactische en aardse zielsverbindingen ontvangen diepe heling in aanraking met dit transmuterend Veld van Bewustzijn. Het nieuwe ontwaakt.

 

In de workshop op 16 mei ontvang je de goddelijke Moederliefdescodes als een indalend bezield veld van zachte koestering. Hierin ervaar je een verhoging van je levenskracht. Geborgenheid en veiligheid ontstaan. Nieuwe bewustzijnslagen mogen in je systeem geactiveerd worden, doorstromend in je voorouderlijke lijnen. Een verbondenheid verweeft zich met je opgehaalde zieledelen.

Je voelt hoe deze volle Lichtkracht ruimte, ontlading en opheldering brengt in je huidige verbindingen en in je parallelle multidimensionale en collectieve zielsaspecten.

 

De onvoorwaardelijke trilling van Kosmische overvloed schenkt je in de workshop op 30 mei de herinnering aan je eigen immense Liefdesvuur. De eenheids-liefdestrilling stroomt door al jouw zielservaringen en transmuteert wat oud en bezwarend is. Nieuw scheppend vermogen, vanuit je eigen opgehaalde lichtlichamen, bezielt je met oerkracht en wijsheid. In vertrouwen, in liefde voor jezelf en met een dankbaar hart mogen nieuwe zielsontmoetingen zich rustig ontvouwen.

 

De workshop op 13 juni brengt vernieuwende Codes van Goddelijke Vaderliefdestrilling in je eigen en collectieve zielsaspecten.Wat er doorheen zovele tijden en dimensies uit balans is gebracht, verdrongen en vanuit machtsinvloeden is afgeremd of vernietigd, ontvangt heling, ontkoppeling en transmutatie. Een vernieuwd gevoel van lichtheid, vrijheid en blijheid sprankelt vanuit een herstelde harmonie van gelijkwaardigheid en respect.

 

Op 27 juni mag tijdens deze workshop de balans ervaren worden van vernieuwd bezield Bewustzijn in Kosmische en Aardse uitlijningen. Waar in de vorige workshops het oude mocht losgelaten worden en ruimte vrij kwam voor het nieuwe, ontluikt in deze transmissie een zacht kwetsbaar evenwicht, een bedding van mannelijke en vrouwelijke innerlijke verbondenheid.  Deze bezielde hartsverbinding opent nieuwe bedradingen in de aardse en etherische lagen, in het bewustzijn van je lichaam, hart en zielsverbindingen doorheen alle tijden en dimensies.

 

In elke workshop activeren deze Energieën je celbewustzijn. Informatie mag veilig  en in volle vertrouwen uitgewisseld, losgelaten en getransmuteerd worden vanuit het hart en verbonden met het Al.

Een korte individuele reading en healing na elke transmissie schenkt je inzicht en brengt  heling op dit moment van je leven!

 

 

Waar:

 

Praktijk voor Healing en Zelfrealisatie

Kwadenbulk 33

9790 Wortegem-Petegem (Elsegem)

 

Bijdrage:

 

44 euro per workshop/studenten 22 euro

Koffie, thee en zoetigheden inbegrepen

 

Inschrijven:

 

Graag tot één dag op voorhand

Via email: bauwens.patricia@gmail.com

Via GSM: 0498 26 67 47

 

Voor verdere informatie ben je welkom op mijn website

http://patriciabauwens.be/html/workshops.php

 

 

In mijn praktijk kan je ook terecht voor:

 

  • Individuele healing,
  • familie- en zielengroephealing,
  • huishealing,
  • huis- en familiehealing,
  • healing van je woongebied,
  • healing van je werkruimte en zijn omgeving,
  • aardehealing in galactische en kosmische uitlijning.

 

Meer informatie vind je op mijn website: www.patriciabauwens.be

Ontdek hoe nieuwe Gouden codes in Kosmische en Aardse verbindingen heling en transformatie brengen in je celbewustzijn!

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu