Programma Centre Buirefontaine 2022 - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Programma Centre Buirefontaine 2022

maart 2022 > week 11
Naamloos 1

 

 


Centre Buirefontaine
Niet ver van huis en toch een heel andere wereld

 

De lente breekt aan, de dagen worden langer, de natuur ontwaakt, de vogels zingen weer volop en we krijgen zin om uit te vliegen.
Wij bieden dit seizoen weer verschillende mogelijkheden om even weg te zijn uit de drukte van alle dag en even tijd voor jezelf te nemen.
Stilte dagen, een Yogazomerweek, dansen of masseren en tegelijkertijd gelijkgestemden ontmoeten en samen mooie momenten delen.
Of gewoon even een aantal dagen in de chalet of een studiootje om te wandelen en te lezen. De omgeving is groen, ruim en rustgevend.
Zie hieronder het programma voor de komende maanden:

Core Stokes Training van Dirk Marivoet    18 - 24 april 2022
Core Strokes uses a variety of interrelated and overlapping models of working with the body-mind-spirit. It builds on pioneering theories and practices of somatic and psychotherapeutic methods like Core Energetics, Postural Integration, Pesso psychotherapy and Reichian bodywork
1. Become conscious of how they trap and distort the authentic expression of the Core Soul Energies of LOVE, COMPASSION, POWER, WISDOM, and SERENITY,
2. Bring things to completion and create wholeness, and
3. Enable to live their soul as an individual and to function as an individual in charge of their own live and destiny. That is a life task.
For more information :
https://bodymindintegration.com/nl/event/module-i-core-strokes-benelux-en-noord-frankrijk/

 

Stiltedagen in Buirefontaine   25 – 29 mei 2022

 

Even een paar dagen er tussen uit, even helemaal niets anders dan in de ontspanning zakken, het hoofd leegmaken en weer even helemaal ZIJN. 
Gezamenlijke meditaties, yoga en een uitwisselingsronde.
Verder...... stil......
Mogelijkheid om een gesprek aan te vragen of een wandeling te maken voor een gesprek met René of Chantal indien daar behoefte aan is.
Kosten € 350,- voor een gedeelde 2pk en  € 375,-  voor een 1pk
(Studio alleen € 450, gedeeld € 400 pp)

 Enneagram: De Verandering  19 -26 juni 2022
De energie van eenheid en kracht is in het enneagram onderverdeeld in 9 facetten. Maak je gebruik van alle 9 facetten dan kun je in elke situatie in je kracht staan en handelen. Tijdens deze week gaan we de energie van het enneagram te gaan ervaren. Elke dag twee à drie types uitspitten, voelen, beleven, proeven, met ons hoofd, ons lichaam en ons hart d.m.v. spel, theorie en beweging. Voelen, ervaren en weten, dat is waar het enneagram voor staat.
Voor coaches, trainers om te gaan gebruiken in hun praktijk, maar ook voor iedereen die er interesse in heeft hier meer mee te doen.
 

Tantrisch Vuur: Zomerweek voor singles en koppels 
4 - 10 juli 2022
Deze week is om te exploreren en te ontdekken, om te verdiepen en te vernieuwen.  Op een speelse en toch diepgaande manier verken je het Tantrisch vuur in jou. Een vlam die er altijd is geweest. Nu krijg je de kans om ze aan te wakkeren. Een vuur dat je rechtstreeks naar je kern brengt. Je krijgt tools en ervaringen aangereikt. We gaan niet graven naar verborgen delen van jezelf, naar kwetsuren die nog niet geheeld zijn, maar we creëren een veld van speelsheid en authenticiteit om je body en mind te openen voor een diepere connectie met jezelf en met anderen.

 

 

Yoga Zomerweken in Buirefontaine  10 – 15 juli en 31 juli – 5 augustus 2022

Een weekje ME-TIME
Gewoon even eruit omdat je het verdient.  Even tijd voor jezelf.
Twee maal daags yoga plus een avondworkshop. Verder veel tijd om te relaxen.
Inspanning en ontspanning in een perfecte balans!

Kosten: 425,- (399,- pp als koppel of gezinsleden die een kamer delen) Toeslag studio op aanvraag.
Vakantiemassageweek met KIOM   17 - 22 juli 2022
Masseren en gemasseerd worden..... op deze plek...... zucht..... heerlijk !

Er is een mooie balans tussen vrije tijd en activiteit. Er zijn verschillende massageworkshops gedurende de week en je begint de dag met yoga oefeningen en een meditatie.
Heb je al ervaring met masseren dan is dit een leuke uitbreiding van je kennis, heb je nog geen ervaring dan is dit een hele leuke kennismaking met massage.Iedereen kan meedoen, het wordt niet moeilijk...Biodanza zomerweek 24 - 29 juli 2022
Intensief en ontspannend. 
In BIODANZA geven we onszelf de sleutel tot de dans van het leven, tot de verbinding met onszelf, de verbinding met de medemens en de verbinding met het hele leven, hier en nu. Komt het mee vieren en verspreidt het harte-vuur waarmee we de heiligheid van het leven een bedding geven in het alledaagse.


Thuiskomen bij jezelf met Ellen en Hans   7 - 13 augustus 2022
Van 7 t/m 13 augustus 2022 ontmoeten en verbinden we ons met elkaar in Centrum Buirefontaine (Noord Frankrijk). Een vakantieweek van verbinding in liefde, met aandacht en respect voor jezelf en anderen. Via dans, beweging, aanraken, geraakt worden en prachtige structuren gaan we een mooie reis maken met elkaar. 
Er is geen doel, je mag gewoon Zijn wie je bent. Je mag jouw sprankel laten schijnen, versterken en verdiepen.
Voor meer info: 
ellengille@hotmail.com


Klassieke koorweek met Studio Dagny  14 - 20 augustus 2022
Ook dit jaar zal er een koorweek plaatsvinden onder begeleiding van dirigent Wolfgang Lange. Een cursus voor vergevorderde, ervaren zangers.
 Het is meer dan zingen, het is een zangervaring!
Alle repetities zijn in het Centrum en de einduitvoering zal plaatsvinden in de abdij van Saint-Michel en Thiérache. 
Doe mee, het gaat om het samen genieten van zingen !
Cursusprijs is afhankelijk van de soort accommodatie: € 460, - tot € 525, -Voor het repertoire, programma, verdere informatie en aanmelding: Studio Dagny, 
www.studiodagny.nlinfo@studiodagny.nl of tel: 070-3540665.


Tantra Traject voor singles en koppels  5 modules vanaf 7 okt. 2022
Heling van Intimiteit en Seksualiteit
Wil je graag je oorspronkelijke intimiteit en seksualiteit wakker maken? Wil je je hart inzetten om beide voluit met elkaar te verbinden? Durf je JA zeggen om voluit te leven?  De kracht van dit traject is het openende van Tantra gecombineerd met helende technieken uit verschillende stromingen o.a. Sexual Grounding. Deze technieken geven je levensenergie haar oorspronkelijke vrijheid terug. Het is een gigantische kracht die, als ze vrij mag stromen, jou opnieuw laat bruisen.
 
Voor informatie en aanmelding: Rising Heart, Inge Leemans; inge@risingeheart.be


Yoga-wandelvakantie  3 – 6 november 2022
LOSLATEN
 De herfst is een periode van loslaten en transformatie. Net als de bomen en de dieren zich klaarmaken voor de winter, mag jij dat ook doen. De herfst gaat over loslaten wat we niet meer nodig hebben of wat ons tegenhoudt, zoals de bomen hun bladeren laten vallen.
Genieten van extra tijd voor jezelf!
Elke dag twee yogasessies, een kort programma 's avonds, wandelen in de prachtige natuur, en natuurlijk ook genieten van heerlijke vegetarische maaltijden. Prijs: 370€ Info en inschrijvingen: Katje Machtelinckx: 00 32 497 69 32 40 of 
yoga.maitri@hotmail.comDe kracht van vrouw zijn   16 – 20 november 2022
Aarden, in je kracht gaan staan, tot bloei komen en vrij zijn!

Deze dagen gaan we ons heerlijk wentelen in Vrouwen-energie. 
Chantal en haar schoonzus Diana weten als partners van een eeneiige tweeling hoe mooi, verbonden, krachtig en bovenal voedend de band tussen vrouwen kan zijn. Zij nemen je graag mee op dit inspirerende pad; op een ontdekkingsreis via de 4 archetypen binnen het Vrouw-Zijn. Terug naar onze ware kern, waar liefde is, waar verbinding is, waar het veilig is en waar we genieten. Waar we helemaal onszelf kunnen en durven zijn. Een 4 daagse voor en mét prachtige stralende vrouwen, een warm bad.  Wil je daar deel van uitmaken? Stuur een mailtje naar 
info@buirefontaine.nlVoor meer informatie, kijk op www.buirefontaine.nl
of stuur een mailtje naar buirefontaine@orange.fr


Centre Buirefontaine
4 Hameau de Buirefontaine
02500 Aubenton

T : +33 323 978536
buirefontaine@orange.fr
                    www.buirefontaine.nl

 

 

   

 

Terug naar de inhoud