QUANTUM TRANSFORMATION: de coaching workshop - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

QUANTUM TRANSFORMATION: de coaching workshop

September > Week 36
Naamloos 1


QUANTUM TRANSFORMATION: de coaching workshop

 

Ongeacht wat voor soort praktijk je hebt, allemaal hebben wij gesprekken met onze cliënten om hem of haar zo goed mogelijk te helpen.

 

Loopt het contact met je cliënt af en toe niet zo lekker? Gaan de gesprekken soms moeizaam? Vermoed je waar het probleem ligt maar bereik je hiermee jouw cliënt niet?

 

GOED CONTACT KUNNEN MAKEN IS DE BASIS VOOR HEALING

De gesprekstechnieken die je daarbij gebruikt kunnen vaak beter. Een gesprek is namelijk niet alleen wat je hoort, maar ook wat je ziet en wat je voelt. Kortom, alle verbale en non-verbale informatie die je van je cliënt krijgt. Kom naar de workshop en leer hoe je het maximale effect uit je gesprek kunt halen en hiermee het contact verder kan verbeteren.

 

IN DE COACHING WORKSHOP LEER JE DE VAARDIGHEDEN OM JE COMMUNICATIE NAAR EEN HOGER NIVEAU TE BRENGEN

 

Als je met mensen werkt is het van groot belang dat je je bewust bent van de onderlinge communicatie, zowel verbaal als non-verbaal. Maar ook dat jij je bewust bent van je eigen gedrag, houding en stijl, want ook die hebben een groot effect op je cliënt. Als jouw cliënt zich niet veilig voelt zal deze nooit zijn diepe ware gevoelens tonen.  Hierdoor kom je als behandelaar niet bij de gevoelens of emoties die de basis vormen van het probleem.

Verschillende technieken komen in de coaching workshop aan bod zodat je een brede basis hebt om met je cliënten te kunnen werken. Denk hierbij aan:

* empatisch vermogen

* het stellen van open vragen

* luisteren, samenvatten en doorvragen

* spiegelen

* het probleem achter het probleem

* doelen stellen

* en nog veel meer.

 

De workshop is een ‘must’ voor (aankomende) behandelaars, ongeacht wat voor een praktijk je hebt of wilt beginnen. Het belicht alle aspecten die voor een goede en gedegen begeleiding en coaching van je cliënten nodig zijn.

 

16 t/m 18 oktober 2020, de Oude Abdij Kortenberg. Schrijf je nu in

Terug naar de inhoud