Systemische opstellingen: Antwoord op vele vragen - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Systemische opstellingen: Antwoord op vele vragen

Augustus > Week 33
Systemische opstellingen: Antwoord op vele vragen
Inspiratiemail van The New Life Experience
Wordt deze email niet correct weergegeven? Bekijk hem online
 

'Zelfstandigen, start-ups, ondernemers, leidinggevenden en hun teams naar hun essentie brengen, is mijn essentie.'

Hilde Van Bulck

Systemische opstellingen, antwoord op vele vragen.
Toepassingsgebieden: persoonlijk, school, werk, bedrijf, management, ... 

Augustus 2019 door Hilde Van Bulck
Beste lezer,

Systemische opstellingen. Sinds ik er kennis mee heb gemaakt, zijn ze niet meer uit mijn leven weg te denken. Ze zijn een rode draad geworden in mijn leven en in mijn werk. Een handvat, een bondgenoot zou ik bijna zeggen, om mensen verder te brengen op hun persoonlijke of professionele pad. Een fijne en integere werkwijze om op een verhelderende manier naar een probleem te kijken waarin je blijft steken. Of het nu gaat over een persoonlijke vraag over waarom je niet wordt gehoord, hoe het komt dat je met een bepaalde ziekte hebt te kampen, hoe je het contact met je kinderen kunt verbeteren, waarom je relatie stroef loopt,... Of het gaat over een onderwijsvraag over hoe de directeur de juiste persoon in de juiste klas kan zetten, of een leerkracht die wil stralen in plaats van te vechten tegen een burn-out, ... Of het gaat om bedrijfsleider die een antwoord zoekt om de doelen van de firma helder te houden, de visie te verduidelijken, ... Steeds weer krijgen we toegang tot een onderliggende stroom die beperkend werkt. Iedereen voelt het, maar niemand kan er de vinger op leggen. Steeds weer kunnen we vanuit die beperkende dynamiek, een nieuwe opening, meer ademruimte en meer stroming in gang zetten. Het gaat vanzelf. Een opstelling, d.i. een familieopstelling, een onderwijsopstelling of een organisatieopstelling, is een eerste stap, maar niet de laatste. Verdere stappen ontvouwen zich gaandeweg. De vraagsteller ontdekt nieuwe mogelijkheden, neemt beslissingen, kiest een nieuwe weg, ervaart verbeterde relaties en een nieuw perspectief op het leven. 
Eens je opstellingen hebt meegemaakt, heb je de meerwaarde ervaren. Ze valt moeilijk uit te leggen, maar wel te beleven. Het mooie is dat opstellingen geen oordeel kennen en iedereen in zijn waarde laten, een ondersteunende ervaring. 
Personen, we noemen ze representanten, die regelmatig deelnemen, maar geen eigen opstelling doen, ervaren groei in hun omstandigheden. Ze evolueren vooral in zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, eigenwaarde en een veel nauwkeuriger waarnemingsvermogen. Hun kijk op hoe de dingen in elkaar zitten, verruimt. 

Vanaf september staan er weer heel wat opstellingenactiviteiten of workshops waarin opstellingen geïntegreerd zijn gepland. Ervaar je graag de kracht van het opstellingenwerk, wil je de volgende stap nemen in je leven of in je werk,  wil je eindelijk eens helderheid in die lang aanslepende situatie, dan kan opstellingenwerk je een antwoord bieden. Je bent heel welkom bij de prachtige groep deelnemers die je regelmatig zult ontmoeten. Samen vormen we een veilige groep met een humoristische inslag. 

Heb je vragen? Zijn er onduidelijkheden? Neem zeker contact op. 

Impressie van een deelneemster: 'Een krachig instrument om op elke leeftijd tot heel diepe ervaring te komen. Een eye-opener waarmee ik verder op stap kan.' (Linde L.) 

Met liefdevolle groeten
Hilde Van Bulck
Scholen aan de top. Een systemische kijk voorbij stress op school. NIEUW

Scholen en onderwijs staan onder druk. We kunnen erover klagen, maar dat is pure tijds- en energieverspilling. In plaats daarvan gaan we ons focussen en onze aandacht bewust verleggen naar positieve resultaten. De grootste uitdaging voor onderwijsprofessionals is wakker worden in de wereld van vernieuwd bewustzijn. Voorkennis voor deze avonden is niet nodig. De avonden zijn laagdrempelig en bieden toch krachtige tools aan. Je werk op school wordt er één van kracht en ontspanning.

START OP 8 OKTOBER 2019
Thomas More in Geel
Voor andere data zie website
Elke avond kan apart gevolgd worden
Data, info en inschrijvingen
Transformatietraject: Familieopstellingen met/zonder specialisatie voor onderwijs

Authentiek zijn. Vrijheid ervaren. Je lichter voelen. Loslaten wat je niet meer dient. Eindelijk je eigen pad bewandelen. Leven zonder angst. Je geliefd voelen. Je levensomstandigheden verhelderen. Je context begrijpen. Je droom realiseren. Bijdragen aan een mooiere wereld. Anderen begeleiden vanuit je eigen groei. Familieopstellingen kunnen je helpen en je transformatieproces constructief ondersteunen.
SCHRIJF JE TIJDIG IN
START OP 28 EN 29 SEPTEMBER
De Kluizerij in Affligem
Data, info en inschrijven
Familieopstellingen
MAANDELIJKS
Een verhelderende kijk op de worstelingen uit het dagelijks leven met een bevrijdend resultaat als gevolg. Het grootste gevoel dat mensen ervaren is er eentje van opluchting.
START OP 15 SEPTEMBER
The GWWC in Borsbeek
Data, info en inschrijven
Zuurstof voor opstellers

Heb jij onlangs een opleiding als familieopsteller afgerond? Heb je de kneepjes van het vak onder de knie, maar mis je nog wat ervaring? Voel je je nog een beetje onzeker? Heb je nood aan extra oefenmomenten in verschillende contexten? Dan zijn de drie vervolmakingsweekends een antwoord op je behoefte.
START OP 29 EN 30 OKTOBER
Kapellen-op-den-Bos
Data, info en inschrijvingen
Onderwijsopstellingen
Een onderwijsopstelling moet je meegemaakt hebben. Het is een ervaring met beklijvende inzichten. Je hebt de kans om samen met andere onderwijsprofessionals te werken aan de oplossing van probleemsituaties. Een ervaring die je niet wilt missen. Na een dag opstellingen kijk je met een andere bril naar school maken. Hier moet je écht bij zijn. Doet jouw school mee? Ben jij één de pioniers die deze werkwijze mee uitdraagt in de scholen? Wil jij mee kleur en beweging creëren in versteende patronen die niet meer werken?
29 JANUARI 2020
De Kluizerij in Affligem
Info en inschrijven
Een lezing over onderwijsopstellingen bij jou op school? 
Een introductieworkshop over onderwijsopstellingen bij jou op school? 

Coaching op school via onderwijsopstellingen? 
 
Neem vrijblijvend contact op voor onderwijsopstellingen op school
Change the world. Change your habits. Awaken your inner leadership. NIEUW

De grootste uitdaging waar organisaties, bedrijven, hun management en hun teams nu voor staan, is wakker worden in bewustzijn en hun leiderschap voluit opnemen en neerzetten. Kom proeven van de GRATIS TRY OUT AVOND die de basis is van een boeiende reeks die je helpt om je innerlijk leiderschap neer te zetten. 

GRATIS TRY OUT
OP 20 AUGUSTUS
The House of Change in Duffel
Info en gratis inschrijven
De try out is de basis voor een essentie-traject voor start-ups, zelfstandigen, leidinggevenden en hun teams, bedrijven en organisaties.
Wil je een GRATIS try out reserveren voor je organisatie of bedrijf, neem dan contact op. 
Contact voor een gratis TRY OUT
Soul Alignments NIEUW

Een diep verlangen doet ons steeds weer zoeken naar de verbinding met onze ziel. Soms lijkt ze ver weg, maar eigenlijk is ze heel dichtbij. Vanuit afstemming buigen we ons over de vragen die belangrijk zijn voor jou. We gaan steeds dieper tot je het niveau van je ziel zelf ervaart. Dan kun je weer verder. 
We leven in een tijd van verhoogd bewustzijn waarin we beseffen dat alleen wij onze problemen kunnen oplossen en alleen wij het echte antwoord kennen.
Openbarend, beter voelend, vernieuwend en glashelder. Een avond en een ervaring om te beleven. 
21 AUGUSTUS
The GWWC in Borsbeek
Voor andere data zie website
Elke avond kan apart worden gevolgd.
 
Data, info en inschrijven
Hét boek dat hoort bij het begin van het schooljaar.
De eigenwijze kikker - Het geheim van lesgeven en opvoeden.

Voor een bestelling van meer dan 10 exemplaren voor je team. Neem contact op voor een beter tarief.
Ik bestel De eigenwijze kikker
Kalender
Beste lezer,
Dank je wel om deze inspiratiemail door te nemen. Dank je wel om hem te delen met je medemens. Dank je wel om jouw steentje bij te dragen aan een bewuste wereld.  
Met levenslustige groet
Hilde Van Bulck

 
Expert in THE NEW LIFE EXPERIENCE
Spreker, Opsteller, Transformator,
Onderwijsexpert, Auteur, Lichtwerker
Auteur van 'De eigenwijze kikker'
en van 'De nacht van ons leven'

info@the-new-life-experience.com
www.the-new-life-experience.com

015 31 54 81
0493 247 547
The New Life Experience is een creatie van Hilde Van Bulck & Samtati BVBA
Click here to forward this email to a friend

Copyright © 2019 Samtati BVBA - The New Life Experience, All rights reserved.
Dit is de inspiratiemail van The New Life Experience - www.the-new-life-experience.com

Mijn contactgegevens zijn:
Samtati BVBA - The New Life Experience
Gasstraat 19
Duffel 2570
Belgium
Terug naar de inhoud