Tijdloze wijsheid: De 7 stralen - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Tijdloze wijsheid: De 7 stralen

September > Week 38
Tijdloze wijsheid: De 7 stralen
Inspiratiemail van Hilde Van Bulck

Hilde Van Bulck

'Teams, bedrijven en scholen naar hun essentie brengen,
is mijn essentie.'

Tijdloze wijsheid: De 7 stralen (nieuw)
Ontdek de kalender voor je spirituele ontwikkeling

Editie september 2020 
Beste lezer, cursist, sympathisant,

Het zijn me nogal tijden. Krampachtigheid, agressie, onmacht, ademnood en verlies van vertrouwen. Ze tonen zich allemaal. In alle variaties, van lichte symptomen tot haatdragende acties. Ongeacht de variatie waarin ze zich tonen, zijn het signalen dat we het contact met onszelf verliezen, dat we de verticale as tussen een stevige verbinding met de aarde en de inspiratielijn met het universum kwijt geraken en ons verliezen in al wat geen essentie is. 

Het zijn me ook nogal tijden in de andere richting. De natuur opzoeken, kleinschaliger verplaatsen en winkelen, een diep gevoel van rust en verbinding, zelfreflectie, waarnemen vanuit de bron van werkelijkheid, menselijkheid, bundelen van krachten en het beleid oproepen tot realiteitszin. Ongeacht de variatie waarin de symptomen zich tonen, zijn het signalen dat we het contact met onszelf hervinden, dat we beseffen dat we allemaal verbonden zijn in een groot veld van bewustzijn. Het zijn gunstige tekenen die tonen dat de mensheid flexibel en creatief is en niet gauw opgeeft. Het zijn hoopvolle signalen.

Als we kiezen tussen het één of het ander, kiezen we voor dualiteit, terwijl we in het grote veld van bewustzijn een wereld van eenheid vinden. Het is de ideale moment om in te tappen op de kennis van oude wijsheden die ons op het bewustzijnspad kunnen brengen. De oude wijsheden zijn universeel en zijn in alle culturen terug te vinden. Sinds 1994 herbron ik me in het veld van de universele wijsheden waardoor ik kennis opdoe die me telkens opnieuw verder optilt als er zich een moeilijke periode voordoet en waarmee ik anderen kan begeleiden bij hun levensreis.

Er is iets met de tijd, voel ik al heel de tijd tijdens de coronatijd. Het is tijd! Hoog tijd om de universele wijsheden op grote schaal te verspreiden. Hoog tijd om op eenvoudige wijze van het contact met je bron een dagelijkse werkelijkheid te maken. 

Waarmee kan ik dat beter doen dan met de kennis over de zeven stralen die alles in ons leven beïnvloeden, ongeacht of we er ons wel of niet bewust van zijn? Weet je niet wat de zeven stralen zijn? Geen nood. Als je je aangetrokken voelt, voel je zeker hun werking. Voel je welkom om deel te nemen. 

Stralende groeten

Hilde Van Bulck

DE ZEVEN STRALEN (nieuw!)

We maken kennis met de oeroude kennis van de zeven kosmische stralen die overeenkomen met de basisenergie van de zeven chakra’s. De zeven hoofdstralen worden geleid door geascendeerde meesters. Ze ondersteunen de evolutie van het individu en van het collectief, brengen energieën in balans en activeren de levenskracht. Je verbinden met de zeven stralen brengt je op het pad naar verlichting. Via meditaties, de activering van je I AM-aanwezigheid en de energetische reizen die we maken naar de kristaltempels van de vlammen vergroot je je kennis over de kwaliteiten en de uitdagingen van elke straal. Je ervaart zelf de werking ervan. Lees meer....
 

Acht dinsdagavonden. Start dinsdag 22 september 2020
19.30 u tot 22 u
Samtati, Huis Van Bewust-zijn - Duffel 

Ik schrijf me graag in voor de acht avonden van de zeven stralen

SEVEN LEVELS LEFT AND RIGHT (nieuw!)

Hoe dikwijls ben jij je motivatie al verloren? Hoe dikwijls heb je gedroomd hoe je leven zou kunnen zijn? Hoe dikwijls heb je je dan springlevend gevoeld? Hoe komt het dan dat je motivatie weer verdween en alles bij het oude bleef? Zou het kunnen dat je maar bij je oppervlakkige motivatie was terecht gekomen? Hoe zou je leven anders kunnen zijn als je je zou verbinden met je wezenlijke motivatie, je motivatie die op een ander niveau te vinden is? 
Kom je ware motivatie vinden over om het even welk thema waarmee jij worstelt? Je krijgt ervaren begeleiding om daar te geraken. We werken in een kleine groep zodat al je kansen benut worden. Lees meer...

Woensdag 30 september 2020
19.30 u tot 21.30 u
Samtati, Huis Van Bewust-zijn - Duffel 

Ik schrijf me graag in voor Seven levels left and right

SPREKEN OVER DE DOOD - Intieme huiskamergesprekken

Vele mensen vinden het lastig om over de dood en het rouwproces te praten. Het is nochtans een helend proces. Spreken over de dood gaat eigenlijk over spreken over het leven. Via intieme huiskamergesprekken over dit thema help ik anderen om het spreken over en het verwerken van deze uitermate belangrijke gebeurtenis gemakkelijker te maken.

Woensdag 25 november 2020
Donderdag 26 november 2020
19.30 u tot 21.30 u
Samtati, Huis Van Bewust-zijn - Duffel 

Ik schrijf me graag in voor spreken over de dood.

Lichte gesprekken over de dood, in huiskamerstijl (nieuw!)


Een geliefde naar de andere kant zien vertrekken, kan een schokkende gebeurtenis zijn. Je blijft verweesd achter en een rollercoaster van emoties vult je dagen. Of misschien heb je een totaal andere ervaring van een diep integer liefdesgevoel dat je wilt delen. Na een tijdje willen je vrienden echter over iets anders praten. Maar jij bent nog niet uitgepraat. Lees meer...

Donderdag 12 november 2020 u
19.30 u - 21.30 u
De weg van aandacht - Wiekevorst
Ik schrijf me graag in voor lichte gesprekken over de dood.

Meditatieve workshop Soul Alignments (nieuw!)


Sinds het begin van dit jaar worden we duchtig dooreen geschud. De houvast die we hadden is veranderd in vele onzekerheden. We leven in een wereld met turbulente bewegingen. Vele mensen worden geplaagd door angsten, twijfels en ongenoegen. Alsof de bodem onder onze voeten is weggeveegd. We zijn naarstig op zoek naar verbinding, rust, evenwicht en perspectief. Lees meer....

Dinsdag 1 december 2020 u
19.30 u - 21.30 u
De weg van aandacht - Wiekevorst
Ik schrijf me graag in voor de Soul alignments
Kalender 
Ontdek de activiteiten in de andere 'experiences'.
THE JOB EXPERIENCE

Ontdek de drie prikkeldagen voor zelfstandigen en ondernemers. 
THE JOB EXPERIENCE

Verrijk je financiële intelligentie en ontdek je geldbewustzijn. Lees meer...
THE LIFE EXPERIENCE

Meer dan ooit dienen familieopstellingen nu hun doel. Ontrafel je patronen en creëer nieuwe perspectieven. Familieopstellingen geven ademruimte. Schrijf je tijdig in op de nieuwe data t.e.m. mei 2021. Lees meer...
THE TEACHING EXPERIENCE

De jaaropleiding 'Een systemische kijk voorbij stress op school' biedt je de tools aan om in je lerende kracht te blijven staan. Geschikt voor alle onderwijsprofessionals. Start 16 september. Kom niet alleen, breng een collega mee. Lees meer... 

Prachtige mensen,


Laten we samen groeien in bewustzijn. Laten we zorgen voor een deugddoende gezondheid met een immuniteit die van binnenuit wordt gevoed. Laten we het leven leven vanuit een stevige en liefdevolle verankering in jezelf zodat anderen geïnspireerd worden door je uitstraling. 

In licht, liefde en gezondheid. 
Ik kijk er naar uit om je op één van de workshops te ontmoeten. 

Dankjewel

Beste lezer,
Dank je wel om deze inspiratiemail door te nemen. Dank je wel om hem te delen met je medemens. Dank je wel om jouw steentje bij te dragen aan een bewuste wereld.

Met levenslustige groet
Hilde Van Bulck

Spreker - Schrijver - Facilitator opstellingen - Organisatie-adviseur

Global Living in Awareness

'Awareness is now'


Global

Hoe kun je als individu bijdragen aan een krachtige en liefdevolle wereld? Door elke stap die we zetten in het ontwikkelen van ons innerlijk leiderschap inspireren we onze omgeving. De resultaten ervan inspireren weer anderen die het op hun beurt verder verspreiden in hun familie, bij hun vrienden en hun professionele contacten. Scholen, organisaties en bedrijven hebben de mogelijkheid om ‘bewust aanwezig zijn’ op grote schaal te verspreiden. Heel de wereld wordt erdoor geïnspireerd. We streven naar een collectief bewustzijn waarin alle aspecten van het leven als belangrijke waarden centraal staan. Dit vraagt (wereld)leiders die bereid zijn om de collectieve ontplooiing van hun bevolking te stimuleren en de samenleving harmonisch te heroriënteren vanuit eenheidsbewustzijn.
 

Living

Streven naar de perfecte work-life balance is niet meer aan de orde. We zijn vooral op zoek naar een kwaliteitsvol en vreugdevol leven dat ons een diepe voldoening geeft op alle vlakken en ruimte geeft aan onze diepere missie.
 

Awareness

We gaan opnieuw de verbinding aan met onze onze essentie en ons authentieke zelf. Vanuit onze bewuste aanwezigheid geven we uitdrukking aan onze levensmissie. We doen dit niet alleen. Op grote schaal worden we wakker. Ontwaken en bewustzijn gaan hand in hand en dragen bij aan een leefbaardere en liefdevollere wereld voor iedereen. We geven dit als een geschenk door aan de volgende generaties.
Website
Email
LinkedIn
Facebook
Instagram
Medium
YouTube
Copyright © 2020 Hilde Van Bulck - Samtati BV, Alle rechten voorbehouden.
Dit is de inspiratiemail van Hilde Van Bulck - www.hildevanbulck.com


Terug naar de inhoud