Training Awaken your light - start 25 september - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Training Awaken your light - start 25 september

September > Week 38
Naamloos 1

Training Awaken your light - start 25 september

Michelle Shanti, trainer, uitgever en auteur van 'Naar Liefde en Vrijheid' en de bestseller 'Godin op hoge hakken' begeleid al tientallen jaren vrouwen in hun spiritueel proces.

Tijdens de training 'Awaken your light' leert zij jou  om de drie belangrijkste lichtcentra in je lichaam te activeren en in te zetten voor het welzijn van jezelf, je dierbaren en de wereld.

Ook ontwikkel je meer focus om jezelf te begrenzen waar nodig is en om je leven steeds meer vorm te geven zoals jij het wenst

Je leert tijdens drie online-meetings om het licht in je hart, in je pijnappelklie en in je onderbuik te activeren. Daarna kom je samen met Michelle en alle andere vrouwen in een live-bijeenkomst om elkaar in vrijheid te ontmoeten, om ons licht te bundelen en een veld van licht en liefde neerzetten voor het welzijn van de wereld. Dit doen we met behulp van rituelen en hetgeen we geleerd hebben tijdens de Zoommeetingen.

Wil je meer weten of inschrijven? Kijk dan op Michelle's website!https://michelleshanti.nl/jaarprogramma-vrouwelijk-leiderschap/

Warme groet,

Michelle Shanti 

www.parisbooks.eu

Create the things you wish existed

Terug naar de inhoud