Transformatie FROZEN BODY INNERLIJK KIND start op vrijdag 15 september - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Transformatie FROZEN BODY INNERLIJK KIND start op vrijdag 15 september

augustus > Week 35
Naamloos 1

Praktijkhuis De Clerck

Voetreflexologie
Bio dynamische cranio-sacraal

Familie- en systeemopstellingen

Gespecialiseerd in Innerlijk Kind Therapie

 

Wees bereid om de eerste stap te zetten, hoe klein die ook is.

Concentreer je op het feit dat je bereid bent om te leren,

dan gebeuren er fantastische wonderen

Louise Hay 

 


Krachtige workshop
"TRANSFORMATIE FROZEN BODY “ © INNERLIJK KIND(EREN)

Met de THAW Methode in 8 stappen.
Telkens voor iedere deelnemer een ommekeer in haar/zijn leven!

Startdatum vrijdag 15 september

 Volledige datums vrijdagen: 15 september-29 september-13 oktober-27 oktober-10 november-1december-15 december-29 december(of in onderling overleg laatste datum)*Bij inschrijving gelden de algemene voorwaarden.

 We zijn spiegels voor elkaar, thema’s die zichtbaar worden. Rollen die wij aangenomen hebben en nu zich mag ONT-ROLLEN op een zachte manier. We zijn slachtoffer van ons eigen denken en durven onze eigen verantwoording niet opnemen door de overtuigingen/loyaliteiten die we MEE-(s)LEUREN. We zijn ons er helemaal niet bewust welke capaciteiten we hebben, wat we degelijk meedragen of hoe we ons proces – je leven-je film kunnen ONT-WIKKELEN. De moed/kracht ontbreekt je omdat je in je kindertijd helemaal niet geleerd hebt hoe je in jou eigen kracht mocht blijven staan, het werd teniet gedaan je woorden, je mening en je uiting van gevoelens. Je UNIEKE JIJ werd radicaal van de kaart geveegd door te gehoorzamen en in de richting te lopen hoe je ouders dit wilde. Je lichaam vocht ertegen, met een uitdrukking van gedrag/ziekte omdat jij voelde al dat het niet klopte met jou gevoelens. Je UNIEKE WEZEN werd volledig TE(NIET) GEDAAN. Het gevolg dat je volwassen werd je meer en meer in een rol gestoken had om aan de wereld/maatschappij te moeten voldoen. Hoofdpijnen, ziekte, geldproblemen, relatieproblemen, alles komt op het toneel. En zoals de meeste alles met de MANTEL DER LIEFDE alles blijven bedekken, ook de signalen van je lichaam met medicatie.

Wil jij niet terug schitteren, glinsteren, leven, genieten en je overtuigingen, pijnen onder de loep nemen via de TWAW methode?

Je Bevroren signalen ONT-DOOIEN. Inderdaad welk woord zie je telkens erin  : DOOIEN= niet leven, geen gevoelens, geen gehoor geven aan jou lichaam!

 Schrijf je in en doe mee in een liefdevolle ruimte waar anderen op jou zitten te wachten, samen te groeien, samen bloeien .

Therapeuten, kinesisten, ergotherapeuten, paardenfluisteraars, psychologen, verkoopster, verzorgende, boekhoudsters, verpleegkundigen, huisvrouwen, jonge generatie, oudere generatie: allen zijn er eens “ DE LIEFDEVOLLE WORKSHOP DAT ZE OOIT HEBBEN MEEGEMAAKT!”

 

Resumerend ga je tijdens de workshop via THAW METHODE :

Spiegels weerkaatsen je emotie, situatie, je eigen minderwaardigheid of angsten.

Vader/moeder loyaliteiten, een contract va eeuwige duur?

Innerlijke KIND(eren) , welke leeftijd werden er deelpersonen gecreëerd.

Herkenning = HER-KEN IN JOUZELF je essentie/liefde bestaansrecht.

Bevroren ENERGIE LOS-KOPPELEN- ont-rollen van overtuigen-patronen

Bevroren INNERLIJK KIND ONT-DOOIEN

Jou innerlijk kind bevrijden van het niet durven bestaan/opnemen van je energie .

 

 

Reacties van de groepen die workshop meegedaan hebben.- Opstelling van het innerlijk kind was een bevrijding voor me, de inzichten en tools dat je ons aangereikt hebt. Na enkele lessen ondervond ik al een verandering door mijn gedrag-patronen en overtuigingen te analyseren. Voor mij persoonlijk mocht de workshop zeker langer duren. Was boeiend-leerrijk en bevrijdend!

- Eindelijk een workshop waar ik mijn eigen mocht zijn en mijn gevoeligheid mocht tonen Tekortkomingen doorprikken en loslaten. De opstelling was nieuw voor me en daardoor ook ontroerend hoe we ons innerlijk kind verwaarloosd hebben. Ik ben dankbaar en fier op mezelf dat ik mijn angsten en vrees om mee in groep te starten in het begin overwonnen heb. Gewoon doen!

Wat bijzonder telkens was: onze groep die meeging in de stroming, zonder angst en vrees. Gewoon elkaars zielsboodschap doorgeven, elkaar hand in hand bemoedigen om onze angsten los te laten. Gewoonweg helend. Zelf leid ik groepen en coach ik, maar had pijnpunten waarin ik struikelde telkens. Deze workshop is voor personen die willen groeien, niet voor personen die niet diep willen gaan. Ik had echt mijn twijfels, maar ik ben blij dat ik er terecht ben gekomen bij  het Praktijkhuis. Gewoon een aanrader en ik weet zeker, dat ik mijn eigen cliënteel anders benader NUJ. Liefs Caro


- Opstelling van het innerlijk kind was een bevrijding voor me, de inzichten en tools dat je ons aangereikt hebt. Na enkele lessen ondervond ik al een verandering door mijn gedrag-patronen en overtuigingen te analyseren. Voor mij persoonlijk mocht de workshop zeker langer duren. Was boeiend-leerrijk en bevrijdend!

- Eindelijk een workshop waar ik mijn eigen mocht zijn en mijn gevoeligheid mocht tonen .Tekortkomingen doorprikken en loslaten. De opstelling was nieuw voor me en daardoor ook ontroerend hoe we ons innerlijk kind verwaarloosd hebben. Ik ben dankbaar en fier op mezelf dat ik mijn angsten en vrees om mee in groep te starten in het begin overwonnen heb en de tip en tools waren een bijzonder hulpstuk. Bedankt aan iedereen van de groep die meegewerkt heeft aan mijn proces en dank je wel Bien.

- Wat ik interessants vond aan de workshop: Innerlijk kindwerk . Elke bijeenkomst was interessant en de inzichten en situaties verrijkend. Ik was zelf verschoten dat loyaliteiten zo ver kunnen gaan en dat we dankbaar mogen zijn naar onze ouders toe. Tot weldra.

- De oefeningen van de glimlach had ik nog niet mogen meemaken. Innerlijk kind opstelling. Uitgebreide informatie en de antwoorden op de vragen die ik had. Een fijne persoonlijke mail begeleiding dat me hielp in sommige zware confronterende dagen! Tools en tips die ik nu toepas en waar ik veranderingen in voel en zie na een jarenlange zoektocht. Bedankt Sabine.

-De inzichten van de ziel was iets dat ik naar uit keek, wat belemmerde mij me. De opstelling van het Innerlijk Kind, tranen en pijn mochten toegelaten worden. Voor mij was het een ontdekkingsreis(groepsgebeuren). Dat het eigenlijk makkelijker is dan ik dacht om zaken los te laten en mijn verdriet en angsten er mochten zijn in groep. De start van een mooie reis. Spijt dat de workshop ten einde is, zag telkens er naar uit.

- De theoretische uitzetting. Het oefenen in groep. Duidelijkheid van wat van mij is en wat niet van mij was. Mijn grenzen trekken en overtuigingen loslaten. Het was een warme groep en een super lieve warme Sabine.

- Opstellingen en groepswerk cirkels waren indrukwekkend en helend. Ik had twijfels om mij in te schrijven, maar bleek dat onze groep twijfelaars waren. Dat was ons thema dan ook in groepsverband. De oefeningen met onze babyfoto’s waren zeer pijnlijk eerst maar de inzichten nadien krachtig. Spiegelwerk behoorlijk zwaar en confronterend. Transformatie begeleiding was een grote steun voor me, dank je wel Bienneke. Tot de volgende workshop!


 

 

 

KORTOM: 8 BOEIENDE LEERIJKE KRACHTIGE SAMENKOMSTEN WAAR JIJ JEZELF VAN STRESS- SIGNALEN BEWUST VAN WORD EN JIJZELF MET JOUW INZET FYSIEK EN ENERGETISCH JE STERK ZAL MAKEN!

 

Het is een samensmelting van de bovengenoemde tools en samen gebonden in een krachtige  bruikbare workshop, toepassingen die een logica hebben, en een investering voor jezelf als je met klachten, symptomen, signalen of lichaamsprobleem kampt die vanuit je vanuit je kindertijd zijn opgestapeld. Overtuigingen van onze ouders die wij willen transformeren en ons innerlijk kind vrij wil laten op energetisch en emotioneel vlak! We trainen op ons op intuïtieve gevoelens, het ego en denken op een laag pitje zetten zodanig dat creativiteit en je innerlijke kracht zich kunnen ontplooien. Elk signaal in je lichaam wil jou iets duidelijk maken, het betekent iets. Van een banale griep, tot een verstuikte enkel, een hernia of geblokkeerde energiebanen, alles heeft een betekenis.

 

Wat betekent gezondheid- invloed op jouw innerlijk kind

 

 Gezondheid scheppen betekent dat je je ontspant , je richt op WELZIJN. Moeder Theresa zei ooit wijselijk dat ze nooit mee zou lopen in een anti-oorlog demonstratie, maar wel in een vredesmars...

Ze was op de hoogte van de WET VAN DE AANTREKKINGSKRACHT en was in staat om een positieve houding aan te nemen, ondanks de armoede en het lijden rondom haar! Wat er daarbuiten mag gebeuren: we kunnen altijd kiezen om ons positief ofwel negatief te richten en dit wordt ons terug gespiegeld zowel in ons fysiek lichaam-energetisch lichaam als in de gebeurtenissen rondom je. Onze emoties geven de kloof aan tussen ego en ons hogere zelf. Net als Louise Hay en vele andere hulpverleners heb ik de laatste 20 jaar overeenkomstige patronen gezien, zelf ondervonden, zelf doorstaan en ziekten, alsof het lichaam een eigen taal spreekt. Alleen moet je zelf bereid zijn de sleutel te aanvaarden en de deur te openen, en dit kan via de workshop Transformatie. Het lichaam communiceert met ons door hoofdpijn-migraine-keelpijn enz. kortom door middel van de symboliek van symptomen en organen, van stoornissen in de meridianen en chakra's de energiebanen van je lichaam. Daarom ook de naam gekozen is en toepasselijk TRANSFORMATIE FROZEN BODY het betekent transformeren van je bevroren lichaam. Als we het bewustwordingsproces aangaan en leren verstaan, leren ermee correct te werken kan dit ons helpen de oorzaken van de symptomen op trillingsniveau op te sporen.

We leren subtiel waarnemen van blokkades-rode draden in je leven, met soms behulp van etherische oliën of de mooie Bachbloemsens die behulpzaam zijn. Je bekken zijn een belangrijk deel van opgestapelde blokkades. Bij velen zitten deze vast, dat betekent het dat stroming van creativiteit onmogelijk is. Als deze open is komt het gevoel ER STAAN-ER MOGEN ZIJN!

INNERLIJK PROCES

Werkelijke groei is ondenkbaar als je  jezelf niet kent. Deze workshop geeft je de mogelijkheid tot zelfkennis te komen en geeft je een sterke basis voor een nieuw begin. Je gaat bewust worden van jouw onbewuste blokkades en die je belemmeren op alle vlakken. Je komt in jouw kracht te staan. Het is een diepgaand proces van zelfinzichten. Wat voor vele een zeer mooie stap is om naar jou leven te kijken en werkelijk er iets mee doen.

Misschien erken(herken) je één van de onderstaande belemmeringen

Vraag je wel eens af hoe je schuldgevoel kwijt kan raken?

Voel je woede, en wil je werkelijk de oorzaak kennen?

Loop je met levensvragen die je belemmeren de verantwoordelijk over je leven te nemen?

Heb je een beklemmende band met je ouders of een relatie waardoor je onvrij en onzeker voelt?

Maak je geen keuzes, waardoor je in een eeuwige twijfel blijft hangen en het leven aan je voorbij gaat?

Voel je je anders en onbegrepen?

Voel je je droevig, en wil je dit loslaten?

Voel je je machteloos in de situatie waarin je verkeert?

Ben je vroeger mentaal/fysiek/geestelijk misbruikt en wil je je losmaken van de pijn uit het verleden?

Vergelijk je jezelf vaak met anderen waardoor je onzeker wordt?

Accepteer je jezelf in hoe je bent, of zoek je erkenning bij anderen?

Ben jij je spontaniteit verloren, waardoor het leven zwaar is geworden voor je?

Wil je emotioneel en geestelijk en energetisch sterker worden, waardoor je eindelijk kan leven i.p.v. overleven?

Voel je je onbegrepen?

Heb je het gevoel alles wat je onderneemt je dit nooit tot een goed einde kan brengen?
 


  

Voor wie

Deze workshop is geschikt voor iedereen die vrede wil sluiten met zichzelf/ zijn/haar verleden en de wonden helen uit onze kindertijd. Die inzicht en verdieping zoekt in zichzelf. Want het verwerken van je verleden en het een plaats geven wat er gebeurd is geeft je de ruimte en diepte om je ziel te verkennen. Tijdens deze 8-2 wekelijkse workshop word je meer en meer bewust van de reden waarom je hier bent en de weg die je als ziel te bewandelen hebt. Je kunt als individu deelnemen, maar als koppel is het voor jullie zelf een zeer mooi geschenk. Het ZIJN kan pas als het verleden wordt hersteld, het aanbod op de markt is zo groot dat we niet weten wat goed is voor ons proces, en ons Wezen zijn vergeten. Je signalen begrijpen en plaatsen en dit op het energetische-fysieke. De boodschap herkennen en erkennen die vanaf onze geboorte gegroeid is en nu zich uit op gezondheid vlakken of geestelijke gemoedtoestanden.

 

                                                                               INHOUD WORKSHOP 

                                          Innerlijk Kind opstelling inbegrepen (wel vermelden bij inschrijving)

We werken met onze innerlijke kindjes/ Innerlijk kind /Spiegels

Gevoel of emotie, van jou of van je verleden (moeder-vader) loyaliteiten

Oefeningen vader/moeder om emoties die niet van jou zijn terug te geven(zoals familie-opstellingen)

Je trilling verhogen naar een gevoel van HART-LIEFDE-VRIJHEID-er mogen ZIJN.

Je ontvangt met de oefeningen prachtige zielsboodschappen van je mede-cursisten. Foto’s van je kindertijd graag meebrengen als je deze hebt
.
Eventueel indien nodig met een INNERLIJK KIND opstelling- om inzichten te ontvangen, los te laten en te kunnen doorstromen.

Transformeren van signalen-pijnen-boosheid-angsten-verslaving-verdriet in groepsgebeuren met een krachtige heling!

Relatie koorden

Gekwetst en boos innerlijk kind oefeningen.

Jezelf EINDELIJK een plaats geven/herkennen/erkenning!

Welke Bachbloesems kan je inzetten , andere hulpmiddelen

Aarding-grondingwerk -chakra balanceren die geblokkeerd is. Chakra oefening-centreren je multidimensionaal veld zuiveren.
Welke blinde vlekken houden je tegen.

In welke modus zit jij: een gekwetst of boos of verdrietige –eenzame cirkel.

Heling en transformatie op energetisch en geestelijk vlak. Tempelreiniging


Regressie meditatie

De emotionele ladder oefeningen.

Intens krachtwerk- affirmatie-visualisatie-collage-dans-meditatie en groepswerk-


Ieder mag zijn eigen ZIJN-worden en ieder krijgt van de groep liefde-gehoor-respect-een intense groep met heel veel liefde telkens!

 

 

 

Jouw investering voor de workshop:

 

8 weken training

Bijdrage 320 euro ( 100 euro voorschot) de rest op startdatum.

 

  Voorschot te betalen voor 5 september!

Bij inschrijving ontvang je de mail voor betaling.

 

Innerlijk Kind opstelling inbegrepen!

 

 

 

Innerlijk kind opstelling /werken inbegrepen

Kleine syllabus met betekenis wat een signaal/lichaam kan betekenen

Water - thee-versnapering inbegrepen

Volledige begeleiding inbegrepen (soms extra krachtman)

 

 Meebrengen

Yoga matje - slofjes - dekentje eventueel – schrijfgerei - goed humeur-

 open mind- je lijst met symptomen/signalen van je lichaam en eventuele gebeurtenissen

rondom jou van de afgelopen 2 jaar

 

Gratis parkeren rond het praktijkhuis.

 

 

Inschrijven kan via  info@praktijkhuis-declerck.be  

 

Contactgegevens

Praktijkhuis De Clerck

Lepelhoekstraat 49 te Sint-Niklaas

GSM  0499.41.51.94
www.praktijkhuis-declerck.be


Inschrijven op nieuwsbrief?
Dat kan via 
info@praktijkhuis-declerck.be. 

Parkeren voor en rond de Praktijk is volledig gratis

 

----------------------------------------------------------------------

 

 

Terug naar de inhoud