Troeven zitten vanbinnen én vanbuiten, en die van jou zetten we helemaal in! - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Troeven zitten vanbinnen én vanbuiten, en die van jou zetten we helemaal in!

Maart 2018 > Week 12
Naamloos 2

Ga jij op pensioen, of ben je dat al? En wil je iets wezenlijks creëren en aan de wereld en haar toekomstige generaties nalaten?

Dan is Leaving a legacy misschien wel het programma voor jou! Of de perfecte cadeau voor iemand die je graag ziet!

Ken jij die mensen waarbij het licht uit hun ogen straalt wanneer ze over hun leven vertellen? Waarbij de energie en het plezier eraf spatten wanneer ze babbelen over wat ze bijdragen aan hun omgeving, familie en hele levensflow? En waarbij hun hele binnen- en buitenkant naadloos in elkaar overgaat, als een goeie relaxte puzzel die helemaal past?

Je wéét het wel: een leven waar je met een diepe glimlach en in diepe rust op kan terugkijken, is een gevolg van je eigen visie en keuzes tijdens je leven, tijdens de actie.

Je weet dat het kàn: in je leven, ook na je pensioen, bewegen vol tevredenheid. Je wil de energie en helderheid, om je diepste binnenste te realiseren, met een bijdrage aan je omgeving die helemaal klopt bij wie je bent.

Gedurende 2 maanden, gaan we in 8 middagen van 3u, voor jouw nalatenschap, voor wat écht telt.

Hoe we dat juist doen, lees je in het volledige programma op de website: www.bethewellbeing.com/leaving-a-legacy of bel Ine voor je persoonlijke vragen op 0496 264 976.

 

Locatie en data

In de diepe lente starten we met de eerste open editie te Borsbeek, bij Antwerpen in het Great White Whale Centre, Jozef Reusenslei 182.

We komen 8 dinsdagen samen van 13u15 tot 16u15: 24/4, 8/5, 15/5, 22/5, 29/5, 5/6, 12/6, 19/6.

Prijs en inschrijven

Het programma kost 715€ per persoon. Je inschrijving is verzekerd na betaling van 715€ op het rekeningnummer BE91 5230 8073 3276 van Be the Wellbeing, met vermelding van 'je naam + Leaving a legacy'.

We starten bij 8 personen. Indien er meer dan 8 inschrijvingen zijn, wordt je tegoed terug gestort, of kan je het resterende bedrag storten aan een organisatie of persoon naar jouw keuze.

Heb je nog een vraag? Wil je je graag inschrijven? Stuur Ine een mailtje op ine@bethewellbeing.com, of bel haar als je haar  graag persoonlijk spreekt op 0496 264 976 of schrijf je in via de website www.bethewellbeing.com/leaving-a-legacy

Met plezier tot dan!

Ine, Griet en Ingrid


Terug naar de inhoud