Vizualia - Coaching - Healing - Rituelen- Magie - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Vizualia - Coaching - Healing - Rituelen- Magie

Mei 2019 > week 22
Naamloos 1
  
Hoogstraat 33, 3930 Hamont 
  
 
   
                                                                            
Vizualia 
Coaching - Healing - Rituelen- Magie
hooggevoelige kinderen
volwassenen 
 
Magisch en helend leven
 
 
 
inschrijven nieuwsbrief
 
******************************************************************
 
coaching-healing- rituelen
 
ZOMER  PROGRAMMA
te Oudsbergen (Limburg)
 
 
         
 
Wijshagerkiezel 15
3670 Oudsbergen
(Wijshagen)
 
                                                 telkens rond nieuwe en volle maan.
klik hier voor de agenda
 
 
 
* Nieuw! (nog 3 plaatsen vrij)
 Elfen- of kabouter kasteel maken                   
3 juli  woensdag
(volwassene en kinderen vanaf  7 jaar ) 
 
Je maakt dit kasteel samen met je: kind, kleinkind, nichtje of neefje. Elk zomerkasteel heeft natuurlijk een schatkamer. Deze ligt onder het kasteel verborgen. Hier kunnen jullie alle mooie (zomer) herinneringen in bewaren van dit jaar en alle komende jaren. Zet het kasteel op een plek waar je het vaak ziet. Elke keer als je er naar kijkt zorgen de elfen en kabouters die de schat bewaken dat je een fijn gevoel krijgt of een leuke vakantie herinnering naar boven komt om bij weg te dromen!  Dit kasteel wordt gemaakt van plastic flessen en klei en daarna geverfd met frisse kleurtjes (geen acryl cerf).  Je kan er kerstlichtjes binnenin doen en dan komt het helemaal tot leven!  Deze workshop duurt een hele dag van 10u tot 16u. Tussen het knutselen door, zijn er  leuke activiteiten voorzien.  
 
prijs: 75 euro voor 1 volwassene en 1 kind. (komt er nog een kind extra mee, dan betaal je 10 euro extra). Maximum 2 kinderen meebrengen per volwassene. 
inschrijven via mail:
 
 
* Fairy garden maken (nog 3 plaatsen vrij)
  4 juli donderdag
( enkel volwassenen ) 
Voor we onze tuin gaan maken leer je de basis van Fairy Magic. Hoe elfen de wereld mooier maken en vrolijker. Daarna maken we een elfenhuis en tuin.  We werken zoveel mogelijk met natuurlijke materialen. De workshop duurt een hele dag van 10u tot 16u. Je fairy garden wordt een mini krachtplek voor de elfen en ook voor je innerlijke Elf. Telkens als je je tuin ziet, zal je het effect ervan voelen. Je gaat naar huis met een wonderlijke mini tuin.
 
 
 
 
 
prijs: 65 euro per persoon 
inschrijven via mail
 
 
 
* Labyrint maken
 5 juli  vrijdag (nog 2 plaatsen vrij)
(volwassenen, tieners vanaf 17 jaar ook welkom ) 
 
Een labyrint wordt gebruikt om een innerlijke reis te maken. Je hersenhelften te balanceren, en jezelf tot rust te brengen. Je leert het vingerlabyrint dat je in klei maakt ook gebruiken.  We doen dit door korte meditatieve wandelingen te maken met de vingers, doorheen het labyrint. Het is echt verbazend hoe diep het effect gaat van dit labyrint. We staan niet alleen stil bij het verstillen en naar binnengaan maar ook het naar buiten gaan en je plek in de wereld innemen of iets neerzetten. Achteraf verven we intuïtief ons labyrint. (geen acryl verf) Je gaat naar huis met praktische tips om het vinger labyrint te gebruiken en een mooi kunstwerk.  
  
prijs: 65 euro per persoon 
inschrijven via mail: anke.colson1@telenet.be
 
 
 
 
 
* Nieuw!
 Smudgeveer en -stick maken    (nog 3 plaatsen vrij)                     
 17 juli  woensdag
( enkel volwassenen) 
 
Als je het woord smudgen zou vertalen dan komt dit ongeveer neer op het beroken van iets of iemand. Hiermee wordt bedoeld dat je met behulp van rook: een plek, een voorwerp of een energieveld van een persoon, energetisch kan zuiveren. 
In deze workshop leer je de basis het smudge ritueel. Je maakt ook je eigen veer en traditionele kruidenstick. We werken met zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Deze workshop duurt een hele dag van 10u tot 16u.   
 
prijs: 75 euro per persoon. 
inschrijven via mail:
 
 
* Nieuw!
 orakelbord maken                         
 18 juli  donderdag (nog 2 plaatsen vrij)
(enkel volwassenen) 
 
 In deze workshop leer je om een orakelbord te maken en te interpreteren met behulp van de 8 windrichtingen. Je leert hoe je een vraag kan stellen, de stenen kan werpen en hoe je het antwoord kan interpreteren. De bedoeling is om hier coachend mee om te gaan voor jezelf. Je eigen plannen en acties op tijd bij te sturen om je gewenste toekomst vorm te kunnen geven.  Het orakelbord maken we van klei ( die als steen opdroogt ) en versieren we met goudverd.  (voor diegenen die ogham houtjes hebben, deze kan je ook geruiken om te orakelen in combinatie met dit bord) Deze workshop duurt een hele dag van 10u tot 16u.
 
prijs: 65 euro per persoon. 
inschrijven via mail:
 
* ocean drum maken                          
 19 juli  vrijdag (nog 3 plaatsen vrij)
( enkel volwassenen) 
 
 Een oceandrum wordt niet bespeeld door op te slaan, maar door het instrument ritmisch heen en weer te bewegen. Net zoals de golven , de in -en uitademing van de zee. De klanken van een oceandrum raken de plekken in je ziel, waar verlangens en herinneringen verborgen liggen. Het is enorm helend en rustgevend om dit instrument te gebruiken als vorm van meditatie.
De ocean drum wordt gemaakt van een ronde, dichtgeweven mand en een afgesloten doek die beschilderd wordt. Van binnen is de mand gevuld met een samenstelling van gedroogde pitten, bonen, mais, rijst, zaden, kruiden of ander materiaal. In deze workshop maak je je eigen ocean drum. Met bijzondere aandacht voor het samenstellen van de unieke klank van je ocean drum en het intuïtief schilderen van je ervan. Deze workshop duurt een hele dag van 10u tot 16u.
 
prijs: 75 euro per persoon. 
inschrijven via mail:
 
************************************************************************************
                                                           SEPT 2019
 
 
* Nieuwe reeks!
Dromen tussen bomen       
START 18 sept 2019
  voor iedereen toegankelijk (nog 4 plaatsen vrij)
Lang geleden was de aarde bedekt met oerbossen en waren de bomen niet gewoon bomen maar: beschermers, wakers, leermeesters en een bron van troost en kracht. Een bos was niet zomaar een bos maar een heilige plek.
In deze tijd werd alle kennis over: de magie, kracht, energie en lessen van de bomen, mondeling doorgegeven. Er werden enkel ankers gemaakt die een soort samenvatting zijn van al de kennis in één symbool. Het Ogham is zo een oude symbolische anker taal, waarin de kennis van de bomen schuilt. 
Het ogham bestaat uit 20 oorspronkelijke ankers en 5 ankers die later zijn toegevoegd. Dus 25 krachtige en magische symbolen. Achter elk symbool schuilt de kracht, energie en magie van een boom. Deze kracht kan opgeroepen worden door de klank die bij elk symbool hoort, het teken en een link die je maakt met de boom door een diepe meditatieve afstemming (= calibratie). 
De cursus bestaat uit 3 reeksen van 1 jaar.  Elke avond (1 keer in de maand) leer je de: volksgebruiken, rituelen, verhalen rondom 1 boom. Je ontdekt de symbolische kracht van de boom op verschillende lagen: fysiek, mentaal-emotioneel, spiritueel. En we sluiten telkens af met een diepe meditatie/calibratie om de essence van de boom te verankeren in je energie veld. Op het einde van de reeks is er telkens een excursie dag het bos waar je kleine rituelen leert en afstemmingen bij elke boom die we dat jaar hebben leren kennen.
1ste jaarreeks: van berk tot hulst: berk, lijsterbes, els, wilg, es, meidoorn, eik, hulst
2de jaarreeks: van hazelaar tot Brem: hazelaar, appelboom, wijnrank, klimop, riet, sleedoorn, vlier,  zilverspar, brem 
3de jaarreeks: van heide tot pijnboom: heide, witte populier, taxus, haagbeuk, kamperfoelie, beuk, kardinaalsmuts en  pijnboom.
deze reeks gaat van start op de nieuwe locatie in Wijshagen!
klik hier voor de data van de nieuwe reeks!
inschrijving en bijkomende informatie  anke.colson1@telenet.be
 
 
***************************************************************************************************************
 
 
 
coaching
healing
ritueel
healing op afstand
coaching online
 
 
 
 
Contact
Anke Colson
0032(0)486/84 70 62
  

 
   
Op de facebook pagina van Vizualia kan je alle nieuwtjes volgen. 
 
 
  Vizualia                         Hoogstraat 33             3930 Hamont     
 
Terug naar de inhoud