Wees welkom op de gratis introductieavond en workshop van de Schrijfweek! - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Wees welkom op de gratis introductieavond en workshop van de Schrijfweek!

Augustus > Week 35

 

 

  HEB JE OOK ZO’N ZIN IN HET VOLGEN VAN DE SCHRIJFWEEK VAN GEERT KIMPEN & MICHELLE SHANTI?

MAAR HEB JE NOG EEN AANTAL VRAGEN?

WEES DAN WELKOM OP DE INTRODUCTIEAVOND IN SEPTEMBER!

in Antwerpen (22/9) en in Bodegraven(25/9)

Op deze gratis avond laten we je zien en beleven wat de Schrijfweek precies inhoudt.

Geert Kimpen zal een korte workshop geven over het schrijven van een boek en bij Michelle Shanti kan je terecht met al je vragen over de Schrijfweek én over het uitgeven van je boek.

Wanneer?

Zaterdag 22 september om 15u

Studio Synergie, Marcel Aubertinlaan 47,  Berchem (Antwerpen)

Dinsdag 25 september om 20u

Paris Books, Prins Hendrikstraat 28, Bodegraven (vlakbij Gouda)

Wil jij graag bij 1 van deze 2 gratis introductie workshops aanwezig zijn?

Stuur dan een mail naar michelleshanti71@gmail.com  om je aan te melden.

Wil je graag een boek schrijven maar komt het er maar niet van? Of ben je al een stuk op weg met je boek en heb je behoefte aan begeleiding? Dan is de Schrijfweek van bestsellerauteur Geert Kimpen en zijn team iets voor jou! Wij bieden je een topprogramma aan, waarin je alle aspecten leert die te maken hebben met het schrijven van een goed en succesvol boek. Ook krijg je persoonlijke coaching van Geert Kimpen, schrijver en uitgever Michelle Shanti en succesvol scenarioschrijver Esther Dekker.

Wees Welkom

"Ik nam deel omdat ik graag schrijf, zonder meer ambitie. Dat mijn verhalenbundel er gekomen is en nu in de winkels ligt, vond in de schrijfweek de nodige 'vonk'. Misschien was de lont er al, maar het vuur kreeg ik van jullie. Een team dat mij met hun gedrevenheid heeft 'besmet'. En ook die van de overige deelnemers, één voor één fijne, enthousiaste mensen. Daarom aan alle twijfelaars, om welke reden ook, niet aarzelen: doen! Blij en dankbaar."

- Leen

"Ik moet nog zo vaak denken aan de schrijfweek. Een geweldige ervaring! De opbouw van de cursus is gewoonweg een beauty! Jullie stimulerende attitude is enorm. Onderschat niet wat jullie mensen meegeven in het leven en wat wel van grootste waarde is : echtheid!”

 – Mark

"Geert & Michelle en hun team zijn onverbiddelijk en heel professioneel bezig om je alle ins & outs van het schrijvers vak bij te brengen. Dat doen ze net zo gepassioneerd als het schrijven zelf en werkelijk waar; ik heb ze geen enkel moment chagrijnig, geagiteerd of onverschillig gezien.”

 – Marije

                                

 


 


Terug naar de inhoud