Zijnsoriëntatie, een pad van hedendaagse spiritualiteit - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Zijnsoriëntatie, een pad van hedendaagse spiritualiteit

November 2021 > week 44

 Zijnsoriëntatie, een pad van hedendaagse spiritualiteit

Zijnsoriëntatie, een pad van hedendaagse spiritualiteit

In gesprek met Hans Knibbe

over meditatie, zelfontwikkeling & non-dualiteit

 

Zaterdag 20 november van 14u tot 17u

KAVA Congrescentrum

Consciencestraat 41a — 2018 Antwerpen

 

Wil jij leven wie je ten diepste bent en zo bijdragen aan het geluk van de mensen om je heen en onze samenleving? Wil jij vrij en contactvol zijn, op je gemak met ongemak? Onderzoeken waar het je echt om gaat? Dan zal deze namiddag je zeker aanspreken en inspireren. 

 

Hans Knibbe laat je kennismaken met Zijnsoriëntatie, een uniek pad van geïnspireerde levenskunst dat inzichten uit het Tibetaanse Boeddhisme samenbrengt met Westerse psychologische kennis.

 

Zijnsoriëntatie gaat ervan uit dat je, precies zoals je nu bent, al vrij en helemaal goed bent. Het is mogelijk om een natuurlijke, open dimensie in je geest te ontdekken die vrij is van je gewoontepatronen. Om te rusten in de zorgeloze, verlichte ruimte van Zijn.

 

Zijnsoriëntatie is een hedendaags spiritueel pad dat je leert om dit vreugdevolle besef te integreren in je dagelijkse leven.

 

In een interactief gesprek zal Hans Knibbe het ongetwijfeld hebben over meditatie, psychologisch lijden en de grenzeloze openheid van non-dualiteit of Zijn.

 

Aan de hand van film- en cursusfragmenten wijst hij de weg naar wat hij iedereen gunt: een completer, liefdevoller en authentieker leven.

 

Toegangsprijs: 18 euro

 

Inschrijven: https://zijnsorientatie.eventbrite.be

 

Hans Knibbe (1949) is grondlegger en spiritueel leider van de School voor Zijnsoriëntatie die hij in 1987 oprichtte. Op dit moment bestaat zijn werk vooral uit het geven van retraites, supervisie en lezingen en het schrijven van publicaties. Knibbe werkte als supervisor bij diverse GGZ-instellingen en deed ervaring op met humanistische werkvormen zoals Gestalt en bio-energetica. Daarnaast heeft hij zich geschoold in spirituele visies en methodes, met name het vajrayana-boeddhisme (dzogchen). Hij studeerde bij Da Free John, Sogyal Rinpoche en Tsoknyi Rinpoche.

 

Deze middag is een initiatief van de Leraren Zijnsoriëntatie België.

Terug naar de inhoud