ZOMER 5-daagse (familie) opstellingen, meridiaan chi kung en 5 elementen yoga - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

ZOMER 5-daagse (familie) opstellingen, meridiaan chi kung en 5 elementen yoga

Mei 2019 > week 21
Naamloos 1

 

Verdiep jezelf in de wijsheid van je lichaam, en blijf gezond, fit en flexibel.

 

 

ZOMER 5-daagse van

(familie)opstellingen, meridiaan chi kung en 5-elementen yoga

met Hilde Van Bulck & Hilde Broeckhove

 

Twee experten in hun vak bundelen hun unieke expertise en nemen je mee naar de diepten van je lichaam, emoties en geest!

 

van 29 juli t/m 2 augustus 2019

 

Bekijk ons filmpje!

 

Dit jaar gaat onze zomerse transformatiecocktail door in hartje Nederland in het mooie retraite centrum Samaya! De natuur is er prachtig, en het centrum is een historische plek met veel ruimte, licht, en een warme kunstzinnige inrichting. Een grootse tuin, en verschillende binnentuinen, een labyrint en meer... Het Kromme Rijngebied nodigt uit tot fietsen en wandelen...Verder lezen...

 

 

 

Wat gaan we doen?

 

Via opstellingenwerk, chi kung en yoga kijken, voelen en zijn we één met wat is. We creëren samen ruimte om het oude, niet meer bruikbare, te transformeren en nieuwe bewegingen te verwelkomen.

Vijf dagen tijd voor jezelf in het mooie Kromme Rijngebied tussen Betuwe en het natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug in Midden Nederland. Een oase van rust en stilte, ideaal om te herbronnen, te genieten en het stralende leven in de zomer te vieren! Dichtbij en toch mét een vakantiegevoel.

Hilde Van Bulck nodigt je uit om via (familie)opstellingen je eigen thema’s te omarmen en liefdevol los te laten zodat je met een nieuwe frisse blik naar je eigen verhaal kan kijken. Ze geniet ervan hoe je daarna met een heldere uitstraling en een meer open houding het leven aankijkt. Ze vindt het een meerwaarde om de kracht van de opstellingen te combineren met het werk van haar collega om zo de integratie te bevorderen. Ze is gekend om het veilige kader dat ze voor alle deelnemers creëert.

Hilde Broeckhove werkt met de vijf elementen vanuit de Taoïstische levensfilosofie. Ze laat je voelen hoe deze elementen-bewegingen zich vertalen in je lichaam, je psyche en leven. We ontdekken waar je krachten en talenten liggen en waar nog onbenut potentieel wakker kan gemaakt worden. Ze begeleidt je via meridiaan chi kung en 5-elementen yoga. Deze vullen elkaar aan en kan je volledig binnen je eigen mogelijkheden beoefenen.

Voor iedereen die:

 

·         op zoek is naar meer ruimte en vreugde in lichaam en geest,

·         zichzelf wil verkennen via opstellingen,

·         de relatie wil leggen naar hoe je leven zich in je lichaam heeft vertaald,

·         een nieuwe beweging in zijn/haar leven wilt initiëren,

·         vakantie en zinvolheid wil combineren,

·         graag geniet van quality time, natuur, lekker eten en nieuwe vriendschappen.

 

 

Programma en aanpak
 

 

We starten de dag met eenvoudige meridiaan Chi Kung in de natuur van het domein. Een manier om je bewust te verbinden met de hemel & aarde-energie en de vijf natuurlijke elementen.

Je lichaam is dan helemaal klaar om via je waarnemend vermogen opstellingen te doen voor wie het wenst. Prangende levensvragen krijgen ruimte en tijd. Het helingsproces wordt bevorderd door een diepgaande doorleefde ademhaling. Je hebt geen voorgaande ervaringen met opstellingen nodig. Je wordt begeleid in een kader van veiligheid, liefdevolle zorg en een degelijke portie humor.

We integreren de vrijgekomen emoties en herwonnen ruimte via de 5-elementen yoga, rustige oefeningen waarbij je je ademhaling en beweging coördineert en zo meer lichaamsbewustzijn ontwikkelt. Je hoeft geen voorkennis te hebben of lenig te zijn. We gaan samen op verkenning in het landschap van ons lichaam. Er is tijd om vragen te stellen i.v.m mogelijke probleemzones zodat ze zich kunnen openen en oplossen.

Beide werkwijzen tillen elkaar op. Ze versterken elkaar en bieden jou op een geïntegreerde manier meer levensvreugde- en levensbewustzijn aan. Een cocktail om niet te versmaden.

Heerlijke maaltijden verwennen je smaakpapillen. Even bekomen en herbronnen kan in de aangename tuin of al wandelend of fietsend in de zuurstofrijke groene omgeving.

 

 

Wat brengt deze 5 daagse jou?

 

·         Meer verbinding tussen je lichaam, geest en ziel.

·         Beweging aangepast aan jouw mogelijkheden.

·         Beleving van meer innerlijke vrijheid.

·         Genieten onder deskundige begeleiding op een unieke historische locatie in de natuur.

·         Tijd om er helemaal te zijn voor jezelf.

 

Beleving van deelnemers

 

·         "Bewegen door het lijfelijke. Emoties voelen wegebben. Mooie combinatie. Dankbaar."
_
Hilde De Blieck

·         "Emoties, spiegels, oordelen, alles slingerde in het rond om zachtjes golvend uit te deinen tot een mooi innerlijk inzicht waardoor mijn uiterlijk verzachtte, mijn ziel verlichtte. Verlost van mijn pijn. Mijn lijf en ziel zijn wakker. Dank je wel voor deze unieke ervaring." _Nadia Druyts

·         "Een heel toffe groep die elkaar zeer goed aanvult en aanvoelt waarbij iedereen verschillend en tegelijk gelijk is." _Marc Maesen

·         I"k heb meer innerlijke rust, kracht en energie gekregen. De combinatie opstellingen en yoga/chi kung maakt de beleving compleet. De energie van de groep en de deskundige, voelende begeleiding krijg je er gratis bij." _Ann Vermorgen.

·         "Met veel plezier en levensvreugde zeg ik dankjewel zowel aan het leven als aan het werk van de formidastische Hildes dat voor mij pure poëzie is." _Koen Quinart

·         "De wereld zou er anders uitzien als velen dit werk zouden durven aangaan. Jullie weten steeds het juiste boven te halen en dit met een groot hart." _Hilde Dufait

 

Door wie?


Hilde Van Bulck is stichter en bezieler van Samtati en The New Life Experience. Ze is spreker, systemisch opsteller, transformator, onderwijsexpert, auteur en lichtwerker. Sinds 1994 verdiept ze zich in de wonderlijke wereld van het energetisch bewustzijn ... Andere activiteiten van Hilde Van Bulck

 

Hilde Broeckhove is Senior Universal Healing Tao instructor en verdiept zich sinds meer dan 10 jaar in lichaamswerk, Tao Yoga en Chi Kung. Passie voor de natuurlijke expressie van een gezonde heldere geest ... Andere activiteiten van Hilde Broeckhove

 

Plan nu al je zomerweek.

Kijk uit naar een vakantiegevoel met kwaliteit, diepgang en een overvloed aan liefde.
Met levenslustige groeten,
Hilde Van Bulck & Hilde Broeckhove

Twee Hildes die in een bijzondere en unieke beweging samenwerken.

 

Bekijk ons filmpje!

 

 

 

 

Hilde Van Bulck / The New Life Experience
info@the-new-life-experience.com
www.the-new-life-experience.com
0493 247 547

Hilde Broeckhove / Bewust bewegen
hilde.broeckhove@gmail.com
www.bewustbewegen.be

0497 46 92 19

 

Terug naar de inhoud